Hello brownie

(null)
Snacka råttbo^ haha
(null)

Godmorgon! 
Sitter i skrivande stund på bussen in till Göteborg där jag ska möta upp min familj för en familjedag! Var längesedan familjen hittade på något ihop, allihopa- i med att min syster och hennes sambo bor i Göteborg och jag spenderar mina lediga dagar i Kungälv, så blir det sällan att familjen samlas såhär. Blir mysigt! 

Sååå let’s talk about my hair... Som ni kanske minns färgade jag håret lila med en färgbomb i höstas. En färg som gick ut efter x-antal veckor men det jag inte räknat med var att håret skulle bli turkostgrönt efter...Mått så dåligt över detta då mitt hår verkligen betyder mycket för mig- för många kanske det bara är hår och absolut, det är det! Men jag har alltid tagit väldigt väl om mitt hår och använt bara bra produkter och sällan använt värme osv just för att jag tycker om mitt hår så mycket, så att då få det grönt... NEJ! 
(null)

Så istället för att lägga flera tusen på att kanske få håret blont igen efter detta gröna var jag inte så sugen på... Så jag gjorde något jag aldrig trodde jag skulle göra: färga håret hemma. Men jag blev nöjd! Var brunett för ungefär ett år sedan också och trivs väldigt bra i detta med! Så nu är jag en liten brownie så får vi se när jag går till frissan och blir blond igen... 
Visa fler inlägg