Denna dagen var så välbehövd

(null)

(null)

Ojojoj natten till idag sov hon ovanför 12 timmar och om det var välbehövt? Ni anar inte! Har de senaste veckorna snittat 4-5 timmars sömn varje natt, så att sova ut stod högst upp på listan. Vaknade till en solig men lite molnig dag och landade i solstolen några timmar, gjorde mig i ordning och träffade Fanny på stan. Hon har varit utomlands en vecka och att träffa henne igen var guldvärt! Vi åt även lunch med Sanna och Joanna, så mysigt! (null)

17.00 hade vi bokat bord på pinchos, nästan hela tjejgänget + Martin och Pontus, för att överraska Sofia som idag fyller år! Blev jättelyckat och så gott och mysigt!
Efter maten väntade sen överraskning nummer två, nämligen årets Vallarna teater "stulen kärlek", var nog längesedan jag skrattade så mycket!  (null)

(null)

(null)

(null)

När jag kon hem landade jag på trappan till föräldrarnas hus en sväng innan sängen kallade för att ladda om batterierna igen, imoegon väntas jobb. Nu vet jag att bara två pass väntar runt hörnet innan jag tar helg. Denna helgen kommer bli magisk säger min magkänsla, något att se fram emot!  (null)

(null)

Visa fler inlägg