Svar på mini frågestund

- Hur mår du?
Tack för frågan! Jag mår helt okej får jag ändå säga. Det pendlar lite från dag till dag. Det är rätt mycket förändringar på gång i mitt och förändringar är något jag alltid haft lite svårt för, både stora som små och roliga som jobbiga. Förändringarna jag befinner mig i just nu är en mix av alltihop och tänker förklara för er under tidens gång. Annars mår jag bra! Jobbar på med mina 75%, har skjutit fram mitt matteplugg till maj nästa år (blev för mycket) och längtar efter två veckors semester. 
Jag hoppas du mår bra i värmen. Kram! 
(null)

- Vad har du för planer till semestern? Älskar din blogg! 
Åh tack snälla, vad glad jag blir! Min semester i år är faktiskt planlös! Jag ska sova ut, träna, umgås med vänner och familj, tänkt åka en tripp till släkthuset i Bohuslän och lär hänga en hel del i Borås samt ha Boråsbesök hos mig!  (null)
(null)

(null)

(null)

- Har du något resa inbokad denna sommar?
Inte direkt. Hade planer på att åka till Italien men det får vänta! Får hoppas på sköna semesterveckor här i Sverige.  (null)

- Åååh så nyfiken på vem du träffar i Borås??
Hihi, det håller jag för mig själv ett tag till...  (null)

- Hur trivs du i glasögon? Så himla snygg!
Trivs sådär faktiskt! Ibland tycker jag de är en snygg detalj men ibland tycker jag de förstör och är i vägen... Men jag kan se och yrseln är bättre! Tack snälla<3  (null)

(null)