Helgen

(null)

Söndagkväll och jag ligger nyduschad i sängen efter kvällsträning redo för att ladda om för en ny vecka. Jag har varit långledig och bara njutit av det. I fredags åkte jag tåg till Halmstad där Wilma plockade upp mig och en tripp till Tylösand väntade. Sol och bad i flera timmar = röda skinkor och solblekt hår. På kvällen fick jag även finbesök.  (null)

(null)

Igår blev jag kär. Familjens nya medlem flyttade in och wow. Jag är verkligen kär. Donna som hon heter, en labrador, har nu blivit en del av oss.  (null)

(null)

Så hela gårdagen spenderar jag hemma med min familj och Donna. Sov även över hemma hos föräldrarna då jag inte alls mådde bra igår och inte kände för att vara själv. Vaknade upp till idag och åt frukost med familjen, gick en lång promenad med Donna och Wilma. Mysipysi!  (null)

(null)

(null)

I eftermiddags mötte jag upp Ellinor för en fika på Charleston & kaffe här i stan. Såå mysigt! 
Gick hem till familjen och Donna en sväng till innan jag traskade hem till mig, tog på träningsskorna och viktvästen och körde trappintervaller. Nu ligger jag här och laddar om inför veckan som innehåller både lite jobb, lite kalas och massor med mys med Donna. 
Nu väntar jag på ett efterlängtat samtal och sen ska jag sova innan jobbet kallar med uppstigning 04.30.
Hoppas ni haft en bra helg, en bra vecka och att veckan som ligger framför blir fantastisk.
Kram  (null)