Svarar på frågor

Mitt i natten och jag ligger i sängen och kollar på Skärgårdsdoktorn. Dagen har bestått av vila vila vila men även av att städa och vädra ut alla bakterier och tvätta. Så nu hoppas jag att allt äckelpäckel ska vara ute!  (null)

(null)

Som jag skrev i tidigare inlägg tänkte jag att jag skulle svara på lite frågor som kommit det senaste! 

"Hur träffades du och Johan? Var det genom jobbet?" 
- Vi jobbar båda inom sjukvården men det var inte där vi träffades, utan vi träffades faktiskt på tinder haha;) 

"Vilken händelse var den bästa/sämsta under 2018?" 
- Det bästa var att jag träffade Johan och blev hans flickvän. Det sämsta var att Beda blev sjuk och fick somna in i julimånad.  (null)

"Bor Johan också i Falkenberg om inte, hur ofta träffas ni?"
- Nej han bor inte här utan strax utanför Göteborg. Vi träffas olika varje vecka. Eftersom vi båda jobbar inom vården, på olika sjukhus och med olika tider, ses vi när vi kan. Men för det mesta blir det tex måndag-tisdag. Vissa veckor ses vi mer och andra mindre. 

"Hur går det med din endometrios?" 
- Tänkte ägna ett separat inlägg åt det, men det pendlar och jag har fått öka smärtlindringen... Nu ikväll har jag extremt ont av den, men två alvedon och lite sömn borde göra susen! Men som sagt, kommer ett separat inlägg om det, mest troligt redan imorgon! 

"Hur känns det att vara undersköterska, är det som du tänkt dig?" 
- Jag trivs så bra med yrkesrollen som uska, absolut! Det jag gillar med jobbet är att ingen dag är den andra lik och att jag ständigt får möta nya människor. Jag har så länge jag kan minnas alltid tyckt om att hjälpa andra människor och vill att alla ska må bra. Sen har jag bara jobbat som undersköterska i snart en månad men upplever att jag utvecklas allt mer och mer för varje pass som går och jag känner att detta yrke passar mig som handen i handsken! Har en spännande framtid framför mig känner jag :) 
(null)

"Vill du läsa vidare?"
- Just nu är jag väldigt nöjd som det är och har ingen stress att studera vidare. Mina mål har jag klart, men tar en sak i taget! Ett mål är tex att läsa upp mitt mattebetyg i 2B så att jag så småningom (när jag är redo eller om jag ens vill det längre fram) kan läsa vidare till sjuksköterska. Just nu drömmer jag om att bli barnmorska eller ambulanssjukvårdare :) 

"Vad har du gjort för att gå ner 25kg?"
- Detta är också något jag tänkt ägna ett eget inlägg till! Men det jag kan säga är rätt kost, bra motion och ett positivt tänkande! 
(null)

(null)
Här hade jag gått ner 10kg. 

"Vad är dina nyårslöften i år?"
- Som jag nämnt tidigare tycker jag inte om nyårslöften, utan jag föredrar nyårsönskningar! Och det är för att ett löfte MÅSTE man hålla men en önskan är något man vill ska hända och är något att sträva efter. Mina önskningar i år är delvis: jag vill bli kvitt min ångest och sluta begränsa mig. Det är allt för ofta ångesten får mig att ställa in saker. Även om ångesten lyser mer med sin frånvaro än närvaro är det något jag vill bli kvitt! Jag önskar  även att jag kommer fortsätta ha lika bra relationer mot familj och vänner. Jag önskar att jag och Johan får en bra framtid tillsammans och jag önskar att jag får ha en bra hälsa! 
(null)

(null)

(null)