Min tjugotvå årsdag

(null)
Jag är så lycklig, wow! Så tacksam! Idag är dagen då jag blev 22 år. Började mitt firande redan igår med en vackert bukett vita rosor och ett så fint armand av Johan. Vi åkte ner till Falkenberg och min familj kom hem till mig, vi åt och firade mig. Fick fina presenter och hade en trevlig kväll. Avslutade kvällen med proteinglass och filmen "Birdbox".  (null)

(null)

(null)

(null)
 
Vaknade upp av att solen sken in i sovrummet och jag kom fram till att jag behöver införskaffa mörkläggningsgardiner... Är tillsammans med en som bara jobbar natt och då funkar det inte att solen skiner in vid 9 haha och det är störande för mig med de dagarna jag är ledig eller börjar sent. Det får bli mitt nästa inköp! Att få vakna upp bredvid sin kärlek och särskilt en dag som denna, min födelsedag, magiskt... Är så kär i honom.  (null)

Johan åkte vidare för jobb och fyra långa dagar utan varandra väntar... Ellinor kom förbi med present och vi fikade, så roligt och tacksam! (null)

(null)

På kvällen gick jag hem till familjen där god födelsedagsmiddag väntade, jättemysigt! 
När jag kom hem kom Bella hit med paket och kladdkaka, Julia kom också förbi en sväng! Haha denna dagen har gått i ett och nu ska det bli skönt att sova! Imorgon ska jag äta frukost med Ellinor på ett café här i stan, så mysigt! 
Är så tacksam för alla fina människor jag har omkring mig. Hade inte kunnat föreställa mig en bättre dag. Tack snälla!