Frågestund

Har inte varit världsbäst på att blogga det senaste och helt enkelt så har inte motivationen eller inspirationen funnits där och jag har inte haft något (enligt mig) intressant att dela med mig av. Dessa svackor gillar jag verkligen inte, men det är väl som med mycket annat - det går lättare i vissa perioder och svårare i andra? 
 
Nåväl. Det senaste har jag fått mycket kommentarer här om vem jag är, vad jag gör osv. Är så glad att folk ännu kikar in här trots torkan... Så låt oss börja med frågorna? 
 
1. Vad fotar du med till bloggen?
- är jag lat så är det min iPhone 7, annars försöker jag fota med min Olympus Pen kamera.
 
2. Har du några komplex? Du är verkligen så fin!
- Åh tack snälla💕 Liksom många andra (vem har inte?) har jag klart komplex och jag är säker på att hälften av mina komplex har ingen lagt märke till - eftersom alla har så fullt upp med sig själv och sina egna komplex. Och det är även viktig påminelse! Att oavsett hur du ser ut, smal tjock lång kort, lågt hår kort hår rakt hår lockigt hår inget hår - är alla lika mycket värda och den sanna skönheten sitter i dina ögon och i ditt leende. Så varför inte ta och älska sig själv istället för att klanka ner på sig själv? Jag gick upp mycket i vikt en period pga starka mediciner och det resulterade i bristningar här och var. I början skämdes jag ögonen ur mig och vill inte visa min kropp för någon (inte ens min dåvarande partner), men efter ett tag vande jag mig vid dem och insåg att detta är något jag kommer bära med mig resten av livet- så varför inte älska sin kropp istället för att nedvärdera den? Jag är tacksam varje morgon att jag kan ta mig ur sängen själv, kan duscha, klä på mig de kläder jag gillar och trivs i, smink mig de dagar jag känner för och de dagar jag inte känner för kunna skita i sminket. F*ck alla skönhetsideal och börja egoboosta er själv istället! Jag skrev ett inlägg om egoboosting för ett tag sedan, länk här
"A smile is the best makeup to wear" 
 
3. Vem vet mest om dig utom du själv?
- På denna fråga får jag nog säga Julia. Julia hon vet allt om mig, bokstavligen. Ibland tror jag att hon vet mer om mig än vad jag själv vet, haha... Hon har sett alla mina sidor, känner mina olika humör och vet exakt vad hon ska säga/göra vid rätt tillfälle. Hon vet när hon ska besvara mina frågor och hon vet när det enda jag vill ha och behöver är en kram. Hon är magisk. 
 
4. Har du några fobier eller rädslor? 
- Min största och värsta fobi är kräk. Kvittar om det är jag själv som spyr eller någon annan... Jag avskyr det och känner paniken komma krypandes i hela kroppen så fort jag hör/ser någon göra det. Usch, fy och blä...
 
5. Träffar du någon eller är du singel?
- Jag är singel iallafall😉
 
6. Har du snapchat och vad heter du isåfall där?
- Yes det har jag! elineliasson97 heter jag där😊