”Ikväll känner jag mig lite extra välsignad”

Fredagkväll och jag ligger nerbäddad i sängen framför en julfilm... Försöker få lite julfeeling såhär en dag innan december och "julmånaden" är här. Jag älskar julen och har alltid feeling tidigt i oktober, men inte i år... Men det kommer väl! Hösten är teknisktsätt slut ikväll och imorgon går vi över till vintern, någon mer än jag som längtat? Försöker leva här och nu, men jag längtar efter våren, solen, värmen och ljuset... Så skönt att vi går framåt i tiden och inte bakåt;)
Så, första december imorgon, ska ni göra något särskilt? Jag ska iväg till Alingsås och fira min mormors 85 årsdag med hela släkten- blir nog en bra start på "julmånaden" ! 
Vet ni vad? Ikväll känner jag mig lycklig. Det bubblar som sockerdricka inombords och jag går från klarhet till klarhet. Har ni någonsin tänkt på hur fort livet kan förändras? För en vecka sedan kände jag inte denna människan som jag idag längtar efter något så kopiöst? Livet är rätt fantastiskt med överraskningar runt varje hörn. Ikväll känner jag mig lite extra välsignad...  (null)

(null)