Sparutin

Detta blogginlägg har jag försökt få upp i två timmar nu men pga strul funkar det såklart inte... Jag ger det en sista chans nu, så jag hoppas jag lyckas så ni kan få läsa om min hemmaspa-rutin! 

Jag och Beda har nyligen krupit ner efter en lång med givande och rolig dag! Jag trivs som sagt väldigt bra på praktiken att jag längtar dit när jag inte är där haha- underbart! 
Efter jobbet idag pratade jag och min kollega (hon är även min vän) om "hemma spa" och jag blev sååå sugen att jag bestämde mig för att unna mig ett denna afton! Man borde skämma bort sig själv oftare.... Så nu har jag nyligen tvättat av mig ansiktsmasken, sköljt ur hårmasken, smort in mig med body yoghurt och nattkräm. Även druckit ett stort glas med citronvatten- allt för att inte bli förkyld...  (null)

(null)
Jag börjar mitt "hemma spa" med att tvätta bort dagens ansikte, alltså dagens smink. Och det gör jag med dessa produkter ovanför. Kamomillsmöret använder jag i nederdelen av ansiktet, eftersom jag har fransar och denna produkt löser upp franslimmet... Aloeveramoussen använder jag i hela ansiktet. Dessa två sminkborttagnings produkter är mina all time favorite! 
(null)

(null)
 Efter schampo så packar jag in topparna med denna underbara hår inpackning (här kan ni läsa mer om denna produkt). Låter den verka länge och hade idag i den i närmare 45 minuter, så underbar produkt!! 

(null)
Just nu älskar jag denna lermasken som verkligen rengör på djupet och tar bort orenheter som pormaskar och dylikt. Den sitter på i närmare 30 minuter sen tvättar jag av den med varmt vatten. (null)
Efter ansiktsmasken smörjer jag in hela ansiktet med min nattkräm (älskar allt från vitamin E- serien).  (null)

(null)
Kroppen smörjer jag in med denna fantastiska body yoghurt som torkar på 15 sekunder och kladdar inte! Den luktar även så fantastiskt gott och ser ut som kräm... Nästa farligt att ha den hemma... (null)

(null)
Efter mitt lilla spa tände jag doftljus och drack citronvatten. Jag brukar även skrubba hela kroppen med en skrubb från the body shop men är lite känslig i hyn nu, så då undviker jag det ett tag! Jag ska nog börja införa en spakväll i veckan, fast då ska jag även lägga till fotbad och fotbehandling. 

Jag lyckades få klart hela inlägget utan att sidan kraschade, wihooo!!! Nu kan jag äntligen sova innan jobb står på schemat tidigt imorgon. Godnatt på er!