Tacksam


Idag är jag tacksam. Jag är ofta tacksam, men idag är jag lite extra tacksam. Under mina fyra veckor som praktikant blev jag väldigt bra vän med min handledare (självklart var hon rättvis i min bedömning!) och jag har verkligen fått en vän för livet. Jag är så tacksam. Det är mycket jag är tacksam för kring detta och listan kan göras lång... Tacksam att Varbergs komun lät mig börja studera i Falkenberg (bodde i Varberg när jag ansökte), tacksam att jag kom in på usk-linjen, tacksam att jag pushat mig själv trots många motvindar där jag egentligen bara velat hoppa av, tacksam för mina lärare som pushat mig och gett mig hopp, tacksam för att jag fick praktik på just detta äldreboendet, tacksam för just den våningen jag hamnade på, tacksam för alla fina kollegor, MEN framförallt tacksam för Eleonor som ville bli min handlare. Hon har tagit så bra hand om mig från dag ett. Kommer ihåg i hissen upp från omklädningsrummet första dagen och jag sa "jag har sån ångest för detta" och hon sa "men herregud, du är ju här för att lära dig! Ingen förväntar sig att du ska kunna allt. Du går med mig och vi ska ro detta i land" (något i stil med det iallafall haha). Och jag kände direkt: det här kommer bli bra. Jag har aldrig känt mig så fint bemött i hela mitt liv. Eleonor, du är verkligen guld! Jag är så tacksam för mycket (läs ovan om du missade) du gjorde mina fyra veckor hos er helt magiska och dels tack vare dig jag valde att bli timvikarie hos er. Tack snälla!  (null)

Idag har jag gjort något jag inte gör ofta. Jag har öppnat upp mig för en annan människa och delat med mig av mitt mest sårbara och delat med mig av mitt bagage. Jag har verkligen fått en vän för livet som accepterar mig och tycker om mig som jag är. Jag behöver inte låtsas eller försöka vara bättre än vad jag är och det är så skönt med mina vänner, de tycker att jag d u g e r precis så som jag är och det gör det så enkelt att våga vara jag och inse att jag duger. Jag är så så tacksam <3  (null)


(null)


#1 - - Eleonor:

Bästaste finaste Elin! Du är sån underbar och fin människa som du är! Du är så himla bra, glöm inte detta! Och jag är väldigt glad att du bestämde dig för att jobba hos oss! Och sen för att vi får hänga ihop! ❤️

Svar: ❤️❤️❤️
Elin Eliasson