Jag älskar dig för mycket för att se dig lida

(null)

(null)

Älskade Beda. Fem underbara år fick vi tillsammans. Fem underbara år av skratt, tårar, minnen och massor massor med kärlek. Jag kallade dig "livets kärlek" av en anledning och det var för att du bokstavligen gav mig livet tillbaka den där dagen i april då du och jag blev vi. Du kom in i mitt liv under den värsta perioden i hela mitt liv och du gav mig all livslust tillbaka. Du fick mig att älska livet, älskade lilla knyte,  älskade livets kärlek. 
(null)
Dina stora, mörka ögon är de tryggaste ögonen jag någonsin kollat in i. När jag hade ångest, var orolig eller ledsen, var du snabbt på plats, kollade in i mina ögon, hoppade upp i mitt knä och slickade bort tårarna igen. Min lilla älskling, du var så bra. För bra för denna värld, för igår, tog du ditt sista andetag. 
Jag visste att du var gammal, att du hade synfel och tumörer i juvret. Jag visste att du skulle dö förr eller senare, men att det skulle göra såhär ont, hade jag aldrig kunnat föreställa mig. Du låg så fridfullt i min famn här hemma i växthuset när du fick den lugnande sprutan, jag pratade med dig hela tiden och du blev bara tyngre och tyngre i mina armar. Du tog din sista suck och du var så vacker och så fridfull. Älskade älskade Beda. Tack för fem magiska år, jag älskar dig så mycket att hjärtat nästan svämmar över. 
Nu springer du fritt i skogen, på ängarna och på stranden. Vi ses i Nangijala. Godnatt 
(null)

#1 - - Anonym:

Har du lämnat gud?????

Svar: Ursäkta?
Elin Eliasson