Min första jul med Johan

God jul på er! Hoppas ni alla haft en bra jul med era nära och kära. Själv har jag haft en magisk julafton! För stunden ligger jag helt utslagen i husvagnen och pausar lite efter all god jul mat, Ria á la Malta, godis och lite dryck på det. Verkligen så mysigt att få fira jul med Johan och hans familj, känner mig så hemma här. Nästan som om jag hade känt dem i hela mitt liv... Underbart! 

Igår när vi kom så åt vi jättegod fisksoppa, gjorde julklappsleken, spelade bingolotto, gjorde charader och spelade med andra ord. Jättemysig kväll!   (null)

Imorse vakande vi upp till varsit paket här ute i husvagnen- hur mysigt?! Vi åt frukost ihop, sen åkte Johan och tränade och jag stannade kvar hemma och lärde känna mina nyblivna svärföräldrar;) Gjorde mig iordning, kollade på Kalle och drack bubbel, hjälpte till att göra klart de sista till julbordet. Blandade iordning lite glubbel och hade det jättetrevligt!  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Än är inte kvällen slut men jag är helt färdig och skulle kunna stendäcka på mindre än tre sekunder... Haha, får se hur sent det blir för mig idag med andra ord! Imorgon väntas det julfirade med min familj... Mysigt! Min första jul med Johan utav många, många och det känns så himla bra! 
God jul på er och ta hand om varandra! PS. Glöm inte sprida lite extra kärlek. Kram 


#1 - - Anonym:

Finns ens han Johan på riktigt? När får vi se honom?!?!

#2 - - Lisa:

Hur träffades du och Johan? Har du ingen bild att visa oss på det lyckliga paret?