Året som blev mitt år - 2018

Sista december 2018 och jag sitter på sängen hos Johan, nyduschad och ska snart göra mig iordning inför nyårsfirande! Vaknade upp med huvudvärk och smärta av min endometrios idag... Typiskt. Förhoppningsvis släpper det snart och jag taggar till! Var längesedan jag skrev om min endometrios, ett inlägg kommer i januari om hur jag mår osv, lite uppdatering! 
Men 2018, dags att dra summan av kardemumman! 

Detta året bestämde jag mig för att ta tag i min hälsa och mitt mående! Målet är att gå ner 40 kg men att ta det i min egna takt... och hittills har jag gått ner 25 kg! Det är inget jag skrivit om här, men så ligger det till. Även om jag har en bra bit kvar är jag ändå oerhört stolt över mig själv! 
(null)

Detta året började jag även studera till undersköterska och den 6e december i år tog jag examen. Fyra dagar senare satte jag min fot på Varbergs sjukhus för första gången som anställd! Jippi!  (null)

Detta året har inte enbart varit en dans på rosor heller... På påskafton somnade min älskade farmor in och den 11e juli somnade min äskade Beda, livets kärlek, också in. Beda var någon jag inte trodde att jag skulle kunna leva utan. Det har varit tufft, men jag har klarat mig, men det går inte en dag utan att jag tänker på henne.  (null)

(null)

I september åkte jag Julia, Matilda och Petra till Julias pappa i Rhodos. En skön vecka med salta bad och solkysst hy! Älskar värmen och utlandet...  (null)

(null)

(null)

(null)

Den 25e november träffade jag min kärlek, Johan och är så lycklig. Tror ingen förstår hur bra jag mår med honom och hur glad han gör mig. Han är lätt bland det bästa som hänt mig.  (null)

Jag flyttade även in i min dröm lägenhet! Börjar sakta men säkert kännas allt mer som mitt hem, trivs så bra.  (null)

2019 tror jag kommer bli ännu bättre med ännu mer utmaningar, jag kommer växa ännu mer i mig själv. Jag ser verkligen fram emot detta år!  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Visa fler inlägg