En hjälpande hand på vägen

(null)

(null)

Eleonor är verkligen en av mina närmsta vänner. Jag är så tacksam att min praktikplats förde oss samman, för sedan dess har vi vandrat hand i hand. Vi har båda så många egenskaper att dela med sig av och vi kompletterar varandra på många olika plan och det är guld värt att ha sådana vänner. 
Som nu... Jag är inne i en väldigt skoltrött period och jag har flertal gånger känt: nu hoppar jag av. Jag orkar inte mer. Jag ger upp nu. Osv osv. Men Eleonor hon kan verkligen pusha mig på ett väldigt speciellt sätt till att fortsätta... Jag tror att det handlar om att hon vet vad det är jag går igenom. Hur tungt det är och hur mycket det tar emot (hon har själv läst utbildningen för några årsedan). 
Jag kan ringa till Eleonor och vara helt förtvivlad över att jag inte fattar ett skit (rent ut sagt) och hon svarar "ska jag komma över och kika på det?" - hur nice att vi bor fem minuter promenad bort från varandra?! Jag bjuder på kaffe och hon bjuder på läxhjälp. 
U N D E R B A R T. En riktig hjälpande hand på vägen. En hand som pushar, uppmuntrar och stöttar. En hand att hålla hårt i de sista 16 veckorna jag har kvar i skolan...