Svar på frågestunden

Varför gjorde du och Angelica slut?
- för att jag inte mådde bra i vår relation. 

Har du och Angelica någon kontakt och hur såg ert avslut ut?
- Nej det har vi inte. Jadu... Eftersom vi bor 17 mil ifrån varandra så tog vi det via FaceTime. Jag hade väl hintat lite ett tag att jag inte mådde bra och ville göra slut. Sen gick det rätt snabbt. 

Är det pga killen som det tog slut mellan dig och Angelica? 
- Nej det är det inte. Som jag skrev innan så mådde jag inte bra i vår relation och Gabriel fanns inte med i bilden på det sättet där och då. 

Hur var du som liten? 
- Som liten var jag väldigt glad och sprallig. Skulle alltid hänga med på allt som hände och hade en väldigt livlig fantasi... Var väldigt mån om att ingen skulle vara ensam och ville alla väl. 

Vad gick du på gymnasiet?
- Jag gick estet-musik. Världens bästa linje (enligt mig själv). En linje där alla blir som en familj och umgås konstant. 

Hur träffades du och Gabriel?
- vi är barndomsvänner och har umgåtts från och till sen jag var ungefär 7år och han 10år. Sen har vi "varit på g" från och till. Världens bästa är han! 

Gud va du och killen är söta. Aldrig sett dig så lycklig och glad! 
- Åh tack snälla! Mår verkligen jättebra i denna relationen. 

Har du några syskon?
- En storasyster som heter Clara, 22år och en lillebror som heter Axel, 14år.

Vad jobbar du med?
- Jag är personlig assistent åt världens bästa tjej. 

När ska du och Gabbe flytta ihop?
- Oj, vi har ju bara varit tillsammans i 3 veckor. Så det får nog vänta lite haha, sen jobbar jag ju i Varberg och har lägenhet i Varberg. Men så småningom blir vi nog sambos tror jag. Visa fler inlägg