Noomi & ändrade planer

Som rubriken (delvis) lyder så blev det ändrade planer denna afton. Molly som jag skulle passa ikväll behövde inte längre barnvakt... Så jag följde med jobbet på bowling, biljard och god dricka. Sååå kul att se alla "personligt klädda" istället för arbetskläderna = helsvarta och mössa. Även mysigt att få umgås som vänner och inte bara som kollegor! Winn winn
Så nyss har jag landat hemma i min säng igen efter en mycket trevlig och lyckad kväll!!

Tidigare idag hängde jag med min absolut favorit tjeja Noomi. Jag och Beda hämtade henne efter skolan och gick en liten promenad. Hon var så stolt när hon fick hålla i kopplet och vinka hejdå till att kompisarna i skolan... sötast!!
Vi satte oss i soffan och pratade om en väldans massa saker. En fråga hon ställde mig var "kommer du bli ledsen när Beda dör" varpå hon själv direkt efter sa "jag önskar att hon hade ett evigt liv. Hon är så fin". Jag kom plötsligt på att Beda är en gammal vovve och snart kommer hon inte finnas här mer.. Nåväl nåväl, vi myste med Beda i soffan och halvdäckade då både jag och Noomi var helt slut efter en lång vecka. Vi bakade chokladbollar som vi ville överraska hennes syskon och mamma med när dem kom hem. Hon blev extra glad när jag trollade fram mitt rosa strössel och glitterhjärtan... Har verkligen haft en underbart mysig eftermiddag med denna lilla loppan!

Mitt inlägg om vad som kommer ske om tre veckor dyker mest troligt (!) upp imorgon istället... jobbar endast 9-17 så räknar med att hinna det efter jobbet!!
Nu är det hög tid att vila ögonen lite innan ytligare ett arbetspass drar igång...
KRAM

Visa fler inlägg