”Ikväll känner jag mig lite extra välsignad”

Fredagkväll och jag ligger nerbäddad i sängen framför en julfilm... Försöker få lite julfeeling såhär en dag innan december och "julmånaden" är här. Jag älskar julen och har alltid feeling tidigt i oktober, men inte i år... Men det kommer väl! Hösten är teknisktsätt slut ikväll och imorgon går vi över till vintern, någon mer än jag som längtat? Försöker leva här och nu, men jag längtar efter våren, solen, värmen och ljuset... Så skönt att vi går framåt i tiden och inte bakåt;)
Så, första december imorgon, ska ni göra något särskilt? Jag ska iväg till Alingsås och fira min mormors 85 årsdag med hela släkten- blir nog en bra start på "julmånaden" ! 
Vet ni vad? Ikväll känner jag mig lycklig. Det bubblar som sockerdricka inombords och jag går från klarhet till klarhet. Har ni någonsin tänkt på hur fort livet kan förändras? För en vecka sedan kände jag inte denna människan som jag idag längtar efter något så kopiöst? Livet är rätt fantastiskt med överraskningar runt varje hörn. Ikväll känner jag mig lite extra välsignad...  (null)

(null)

Evigheter sedan...

Evigheters evighet sedan jag skrev något här, igen... Livet har verkligen kommit emellan och som de flesta av er vet vid detta laget, har jag inte mått tipp topp psykiskt, men det är bättre nu. Så skönt! Allt i skolan är inlämnat, godkänt och klart, examen tas idag om en vecka(!) och snart rullar den blivande vardagen i gång på sjukhuset som undersköterska. LÄNGTAR. Jag har även fått en lägenhet här i gamla stan och flyttar om lite mer än två veckor. Längtar till det med! Att få ha sitt eget, sin egen vardag. Har även en till rolig "sak" på gång, men det väntar jag lite med att avslöja tänker jag... Hihi. Saknat att vara aktiv här och dela av mig av lite allt möjligt. Fått frågan om det kommer någon julkalender här i år och tyvärr gör det inte det. Tiden och orken har inte funnits detta år... Sad but true! Räknar iallafall med att bli mer aktiv här så småningom! 
Godnatt, hoppas allt är bra med er också! Kram 
(null)

 

Mitt första jobb som undersköterska CHECK!

(null)
(null)

Idag är jag så himla stolt och glad över mig själv! Gjorde min sista dag på praktiken igår och jag är så glad över mina egenskaper som jag har. Mina sidor som: öppenhet, nyfikenhet, positivitet, att jag är framåt och att vilja lära mig nytt hela tiden, har idag gjort så att jag fått en tjänst på 75% på Varbergs sjukhus, på avdelningen jag hade praktik på! Chefen ringde idag och sa hon hade hört så gott om mig och att det finns en tjänst som ligger och väntar från och med 10/12 (tar examen 6/12) om jag vill. OM JAG VILL?! Det är detta jag kämpat för sen jag började plugga. #tacksamochstolt
Visa fler inlägg