Glad Elin & fantastiskt väder

Att ligga i solen med en ljudbok är bland det bästa jag vet just nu. Började denna dagen med en lång promenad längs med ätran här i Falkenberg. Idag är jag som sagt ledig och tänker ligga här i solen ett bra tag till innan jag ska möta upp Eleonor för några ärenden på stan. Jag räknar med att träna idag och hinna ta ett dopp i havet... Lite planer men ändå en lugn dag med andra ord. Ska njuta till max av min enda lediga dag på några dagar. Kan inte fatta att praktiken snart är slut och att skolan väntar om bara 1,5 vecka... Ångest? Ohja. Längtar INTE tillbaka till skolan. Är just nu så skoltrött att jag utan problem skulle kunna hoppa av. MEN samtidigt vet jag att det är värt det den 6/12 när jag tar examen som undersköterska. Bara till att härda ut, ha målet i sikte och göra sitt bästa! Men jag är samtidigt väldigt glad och det är för att jag har fått jobb på det stället jag har praktik!!! Redan efter första veckan på praktiken hade de som har hand om de anställda hört så gott om mig att de frågade om jag inte kunde tänka mig att jobba varannan helg och rycka in som vikare vid behov och om jag kan. Jag är så glad! Trivs som ni nog vet vid detta laget så bra på praktiken att jag tackade ja utan att ens behöva fundera på saken. Tycker så mycket om de äldre på den avdelningen jag är på och personalen är ljuvlig- så detta kommer bli så bra! Nu ska jag fortsätta att njuta av värmen! Vad ska ni göra idag? Tell me! 
(null)

(null)

(null)
Ni får gärna lägga till mig på snapchat: elineliasson97 

Så vacker kväll

(null)

(null)

(null)

(null)

Klockan har nyss slagit över till torsdagen den 31maj 2018 och jag har relativt nyss landat hemma efter en lång dag. Efter praktiken åkte jag och en vän ner till havet för att ta ett kvällsdopp... Vi hade hört ett ryckte på jobbet om att det var 21,5 grad i vattnet, så vi var tvugna att åka ner och ta ett dopp. Det var det BÄSTA idag! Var så skönt verkligen och SÅ behövt efter en dag med en temp på runt 30 grader. Nu kommer jag sova gott trots värmen som osar i rummet. En ledig dag på schemat sen är det jobb till tisdag nästa vecka som gäller! Vi hörs imorgon (senare idag?). Godnatt! 

Bästa starten på dagen

Att börja dagen i solstolen med en ljudbok är den bästa starten på dagen enligt mig. Har mumsat på mango och druckit "frukost kaffe" och bara njutit av tillvaron med Beda tätt intill mig. Nyligen packat in håret med silver inpackningen och satt mig i solen igen (allt för att få bort det gula...) och ska bara njuta fram tilll att praktiken börjar klockan 16. Gårkvällen var inte rolig med brutala (bokstavligen brutala) magsmärtor, men efter medicin och en iskall dusch kunde jag somna och sovit helt okej hela natten- så skönt! Idag mår jag bra, men ännu öm- liksom alltid efter denna smärta.... Suck. Nu ska jag fortsätta sluka solens strålar. Ha en fin onsdag!  (null)

(null)

(null)

Visa fler inlägg