RABATTKOD / FRANSAR

Jag har ett grymt erbjudande till er! Och det är att uppger ni "elin10" hos min franstjej får ni 10% rabatt till 28/4. Hur nice?!?!? Ni bokar tid Här och uppge elin10 efter behandlig och vid betalning. Wiiie!  (null)

Lär-känna-mig-frågor

Fått en heldel nya läsare det senaste och tänker därför göra ett "lär känna mig"- inlägg. 

Namn: Elin Elisabeth Eliasson

Ålder? 21år

Vart bor du? Jag bor i Falkenberg, flyttade nyligen tillbaks hit efter ett år i Varberg.
(null)


Singel eller förhållande? Jag är singel. Trivs rätt bra med det men skulle vara kul(?) att träffa någon att dela sina dagar med! 

Jobb eller skola? Just nu studerar jag till undersköterska på heltid och i december tar jag examen som utbildad "akut uska". Innan jag började skolan arbetade jag 75% som personlig assistent åt världens bästa tjej och henne hänger/jobbar jag med ungefär två onsdagar och två lördagar i månaden samt vissa fredagar vid behov. Stor trivs med mitt jobb så njuter av varje arbetspass, för det ger mig energi❤️
(null)


Vad gör du om dagarna? Som ovan går jag i skolan och studerar väldigt mycket. Efter skolan träffar jag ibland delar av mitt tjejgäng för en fika innan plugg/jobb/träning står på schemat. Jag försöker variera mina dagar med att få in simning, olika träningspass, promenader, träffa vänner och plugga. Jag började studera i januari och innan jag kom in i det, satt jag med plugget dag in och dag ut och gjorde inte så mycket mer. Fick stress och lite ångest om jag inte studerade hela dagarna, var så rädd att missa något eller halka efter. Stolt över mig själv som börjar få en strukturerad vardag! Känner mig liksom på banan, jag har börjat landa. 

Vad ska du göra i sommar? I sommar ska jag gå i skolan och studera. Jag har inget sommarlov, men är ledig tre veckor mitt i sommaren. Eller "ledig" är jag inte, för jag har hemstudier och kommer ha mycket att göra för att inte "halka efter". Men jag ska jobba några dagar och åka till släktens sommarställe och vara där några dagar med mormor. Blir till att studera (såklart) men även att bada, sola, fiska krabbor med kusiner/sysslingar, åka ut med båten, vandra i skogen och sitta vid lägerelden varje kväll... Ska bli så skönt och det är något jag ser fram emot jättemycket! 
(null)

DIY: Hårinpackning mot fett hår

Du behöver:
1 msk vinäger
2 dl kranvatten
En nypa salt

Gör såhär:
Bland först vinägern och vattnet. Tillsätt saltet sist. Massera in blandningen i hårbotten och låt verka i en timme innan du sköljer ur med kallt vatten. Inpackningen renar hårbotten och motverkar fett. Dessutom ger den håret extra glans!


Jag har kört på detta ett tag, cirka en kväll i veckan och jag märker stora resultat! Istället för att håret blir fett efter en dag (som jag haft problem med sen tidig tonår), blir det inte fett fören 2-3 dagar. Efter att ha testat olika scmpoon osv utan någon direkt efftekt... Testde jag detta och w o w säger jag bara! Så fett värt;) att testa och släng gärna i väg en kommentar om vad ni tycker! Ha det bäst ♥
 

 

(null)

Visa fler inlägg