Varför vegansk, ekologiskt och icke djurtestat?

(null)

Jag har de senaste åren fått upp ögonen mer för: svenska, ekologiska, veganska, naturliga och icke djurtestade hudvårdsprodukter! 
Skönhet för mig är inte att djur och natur ska plågas för min skull. Skönhet för mig är när djur och natur mår bra samtidigt som vi får sköna och bra produkter på schyssta villkor! 
Det heter ju trots allt SKÖNHET och skönhet för mig är inte att se djur lida och dö. Skönhet för mig är att alla är nöjda och glada samt att min kropp mår bra, det är riktig skönhet för mig! Det är så viktigt att ta hand om sin kropp, smörja, rengöra och underhålla. Jag använder bara hudvårdsprodukter som är OK för ALLT och ALLA. Mitt smink är endast ifrån the body shop (icke djurtestat och mycket veganskt) och Maria Åkerberg (ekologiskt, svenskt, naturligt och icke djurtestat). Mina sminkborstar är från Real Techniques och är veganska. När det kommer till duschen använder jag endast veganska och icke djurtestade produkter! Just nu använder jag en tvål från Oliva som är ekologisk samt 100% vegansk använder även en lotion i samma serie som också är vegansk till 100% och ekologisk!  (null)
Schampo och balsam köper jag antigen på The body shop eller från märket Maria Nila (tryck här för info). Jag köper även grejer från  Lush (tryck här för att komma till sidan). Lush produkter är vegetariska/veganska och icke djurtestat! C/o Gerd är också ett märke som ligger mig varmt om hjärtat här kan ni läsa och förstå varför. 
Mina kaninöron på översta bilden kommer från The body shop och det är för att visa att jag är emot djurförsök! Köp dig ett par i närmsta The Body shop butik och passa även på att ge din namnteckning för att förbjuda djurförsök! 
Jag hoppas ni fått lite tips och väljer kloka val framöver (har du produkter hemma som du vet/tror inte är helt ok, använd upp de istället för att slänga/hälla ut och på så sätt förstöra naturen ännu mer. Använd upp och köp bättre produkter nästa gång). Skönhet på schysst villkor- för allas villkor! 
(null)

(null)

(null)

(null)