Egoboost

(null)

(null)

(null)

(null)

Mitt bästa jag. Fasen vad grym jag är! Ett av mina nyårs"löften" var att ta hand om både min kropp och själ och hittils har det gått riktigt bra! Med bra hudvårdsprodukter, bra mat och dryck, motion och komplimanger till mig själv mår jag bättre än bäst! Har även bara umgåtts med människor som får mig att må bra- de som både tar och ger energi och inte bara tar/suger ut livslusten ur en och wow vilken känsla att känna sig sedd, älskad och omtyckt för just den jag är. Varför jag skriver citationstecken kring "löften" är för att ett löfte låter så hårt... Jag väljer därför att säga önskningar, hopp och mål, för mig låter det inte lika hårt som "nu LOVAR..." utan "jag vill detta" - det känns bra för mig! 
Mitt bästa beslut här i livet (hittils haha) var att börja älska mig själv och se på mig själv som den bästa människan i mitt liv, börja leva huvudrollen i mitt egna liv. Mitt allra bästa jag befinner jag mig i nu, för fasen vad grym jag är!

Skam den som ger sig

Vilken dag. Alla dagens planer har gått i kras utom jobbet (ska cykla om 30 minuter) tack vare brännan och en släng av solsting. Jag har legat i pappas stora T-shirt i skuggan hela dagen och druckit vätskeersättning och försökt vila lite, det har gått sådär... Men efter en iskall dusch, mat och två alvedon känner jag mig ändå helt okej och att arbeta i 5,5 timme tror jag inte ska vara några större problem. Ska även svänga inom The Body Shop här i stan innan jobbet och köpa en aloevera - det allra bästa när huden fått på tok för mycket färg. 
Hade tänkt sjukanmäla mig idag, men lite "power" får man ändå ha, så jag krigar på! Är ju inte sjuk, har bara mått kasst av all sol... Nåväl, nu ska jag dricka en kopp kaffe innan cykeln till jobbet ska rulla. Önskar er alla en fin eftermiddag!  (null)
↓ efter dusch, mat och vatten. Let’s do this! 

Fredagens planer

(null)

8.00: klockan ringer efter 8 timmars helt ok sömn. Gör mig iordning för dagen och går ner för att göra mig en kopp kaffe.

9.00: frukostbuffé med mamma, pappa och Axel på stålbomscafé- så himla mysigt! 

10.00: efter frukosten drar vi en sväng till stranden där jag idag får sola med T-shirt ihopp om att få lite färg på bena...

13.00: åker en sväng till Glommen för att lämna kläder till en secondhand butik.

14.00: jag packar ihop mina grejer som behövs för kvällens jobb och drar mig mot stan för en kaffe med Eleonor- underbart!

16-21.30: kvällsjobb på äldreboendet här i stan, lockar väl sådär nu (är för fint väder för att ens föreställa sig jobb i denna värme), men vet det blir bra när jag väl kommer dit!

Efter jobbet: raka vägen hem och sova då klockan ringer 5.45 imorgon för jobb igen. 
Spännande och se om "schemat" för dagen håller sig.... Vad ska ni göra idag? 

Visa fler inlägg