Hur mår jag?

(null)

Ni är några stycken som undrar hur jag mår. Det pendlar rätt mycket faktiskt, men för det mesta är det lugnt och bra! Jag la ju av med mina p-piller för några månader sedan och kroppen börjar äntligen komma igång igen och det är väldigt skönt! Trodde jag skulle må väldigt dåligt, men har inte märkt av det särskilt mycket alltså... Bara att jag är mer känslig (gråter åt allt vackert jag ser typ haha) men jag vet ju att det har med alla hormoner att göra. Detta året har varit väldigt bra hittills och jag hoppas det kommer fortsätta i samma spår! Har två väldigt jobbiga beslut framför mig som jag tänkt dela med mig av i början av nästa vecka. Dessa beslut har tagit och tar ännu mycket var min ork och min energi. Men detta året ska jag lyssna på min magkänsla och den säger att detta är det bästa för mig, men mer om det i nästa vecka!  (null)
Hur gick tentan idag då? Den gick super bra (säger min magkänsla;)). Tycker det är så roligt  i skolan för att det ÄNTLIGEN går bra för mig! Jag har alltid haft svårt för skolan och varit extremt skoltrött sedan tidig tonår... Men nu jäklar är jag minnsan rätt! Imorgon börjar jag inte skolan fören 11.30 med lyftteknik, så tänker sova ut innan tandläkaren väntar igen och jag ska fixa en bettskena att ha på nätterna... Efter skolan väntar plugg innan de blir jobb på kvällen. En härlig blandning av massor med roliga grejer! 

• har även fått kommentarer kring mitt inlägg igår med norska ord och Oslo.. I vår planerar jag och en av mina närmsta vänner att dra dit (på weekend!) och resten tar vi i ett annat inlägg, spar ju på den godaste karamellen av de alla till sist;)

KRAM