”Ingen gillar en tjock tjej”

Till dig som häromdagen tog dig friheten att kommentera min kropp. Att sätta ett värde på min kropp. Hur tänker du? 

"Du var mycket sötare som smal" - och? Har jag frågat om din åsikt angående min kropp? Har jag tagit friheten att kommentera din? Nej jag har inte det, för det gör man bara inte. Om du visste att jag under förra sommaren pumpade min kropp full med kortison för att överleva kraftig allergi och om du visste att jag under två års tid ätit stora mängder med hormoner för att få en så normal vardag som möjligt tack vare min endometrios- då hade du aldrig tagit dig friheten. Eller? Om du visste att jag kämpar varje dag med att gå ner i vikt för att hamna där jag var innan jag blev sjuk.Hade du hållit käften stängd då? Jag kanske inte var ditt första "offer" och egentligen bryr jag mig inte om vad andra säger och tycker om mitt utseende. Men just denna dagen tog jag åt mig. "Ingen gillar en tjock tjej" - vem sjutton har gett dig rätten att sätta värde på en annan människa? Men den värsta meningen du kunde klämma fram var "du är singel va? Ingen gillar en tjock tjej" - sen när finns det en gräns på hur stor eller liten man "ska vara" för att träffa någon/vara i ett förhållande? Jag visste inte att det finns en storleksgräns för kärlek? Visste ni? Antagligen inte. För att det finns inte! Och alla som har lite vett bakom pannbenet borde veta det och inte slänga ut sig en sån kommentar. Jag blir så fly förbannad! Vart är världen påväg när en vuxen(!) människa kommenterar och sätter ett värde på en annan (självklart inte ok när barn gör så heller! Men vuxen, kom igen) människa? Jag blir seriöst mörkrädd... Usch, fy och blä! 

Skärpning.  (null)TISDAG

(null)

(null)

Hur extremt tråkiga är inte tisdagar? Ingen dag för mig iallafall. På måndagar tänker man "ny vecka, nu kör vi". Onsdagar är lill-lördag och nära till helg. Torsdagar är "imorgon är det fredag" och man börjar göra planer. Sen har vi fredag, lördag & söndag, bästa dagarna på veckan. Men tisdagar?? Nope, inget för mig!

Håret är ett rufsigt kaos pga idag är det mycket stress-klia i det då slutbetyget ska diskuteras idag inom psykologin. Spännande! Denna eftermiddagen ska jag unna mig att äntligen göra naglar igen efter att nageltjejen varit i Thailand hela månaden. Mysigt! Kvällen kommer vara pluggfri(!) och jag planerar att unna mig en stund i solariet. Imorgon väntas det hemstudiedag och jag ska jobba 8-16. Vi hörs! 

Lyckohjärtat

(null)

(null)

(null)

På Lyckohjärtat i Falkenberg kan du fynda denna fräsiga "retrotavla". Hur snygg inredningsdetalj?! Finns bara få antal och och för ett magisk pris... Skynda och Fynda #lyckohjärtat #samarbete 

Visa fler inlägg