Året som blev mitt år - 2018

Sista december 2018 och jag sitter på sängen hos Johan, nyduschad och ska snart göra mig iordning inför nyårsfirande! Vaknade upp med huvudvärk och smärta av min endometrios idag... Typiskt. Förhoppningsvis släpper det snart och jag taggar till! Var längesedan jag skrev om min endometrios, ett inlägg kommer i januari om hur jag mår osv, lite uppdatering! 
Men 2018, dags att dra summan av kardemumman! 

Detta året bestämde jag mig för att ta tag i min hälsa och mitt mående! Målet är att gå ner 40 kg men att ta det i min egna takt... och hittills har jag gått ner 25 kg! Det är inget jag skrivit om här, men så ligger det till. Även om jag har en bra bit kvar är jag ändå oerhört stolt över mig själv! 
(null)

Detta året började jag även studera till undersköterska och den 6e december i år tog jag examen. Fyra dagar senare satte jag min fot på Varbergs sjukhus för första gången som anställd! Jippi!  (null)

Detta året har inte enbart varit en dans på rosor heller... På påskafton somnade min älskade farmor in och den 11e juli somnade min äskade Beda, livets kärlek, också in. Beda var någon jag inte trodde att jag skulle kunna leva utan. Det har varit tufft, men jag har klarat mig, men det går inte en dag utan att jag tänker på henne.  (null)

(null)

I september åkte jag Julia, Matilda och Petra till Julias pappa i Rhodos. En skön vecka med salta bad och solkysst hy! Älskar värmen och utlandet...  (null)

(null)

(null)

(null)

Den 25e november träffade jag min kärlek, Johan och är så lycklig. Tror ingen förstår hur bra jag mår med honom och hur glad han gör mig. Han är lätt bland det bästa som hänt mig.  (null)

Jag flyttade även in i min dröm lägenhet! Börjar sakta men säkert kännas allt mer som mitt hem, trivs så bra.  (null)

2019 tror jag kommer bli ännu bättre med ännu mer utmaningar, jag kommer växa ännu mer i mig själv. Jag ser verkligen fram emot detta år!  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


”Finns ens han Johan på riktigt?”

Fredag och jag har gått på långledigt! Slutade jobbet 16 idag och är ledig till 07 på onsdag. Blir lugna dagar med festligheter på måndag, nyårsafton. Ser så mycket fram emot nyår och lite extra i år, för ska fira in det nya året med Johan. Helt galet hur mycket man kan tycka om någon och längta efter någon... Men snart är det söndag och vi ses äntligen igen! Fick en kommentar till ett blogginlägg som lyder:  (null)

Haha och JA han finns på riktigt, sen att ni inte fått se honom här ännu, det är en annan femma;) Men han finns och jag är så förälskad i honom. Och den som väntar på något gott... 

(null)

Min första jul med Johan

God jul på er! Hoppas ni alla haft en bra jul med era nära och kära. Själv har jag haft en magisk julafton! För stunden ligger jag helt utslagen i husvagnen och pausar lite efter all god jul mat, Ria á la Malta, godis och lite dryck på det. Verkligen så mysigt att få fira jul med Johan och hans familj, känner mig så hemma här. Nästan som om jag hade känt dem i hela mitt liv... Underbart! 

Igår när vi kom så åt vi jättegod fisksoppa, gjorde julklappsleken, spelade bingolotto, gjorde charader och spelade med andra ord. Jättemysig kväll!   (null)

Imorse vakande vi upp till varsit paket här ute i husvagnen- hur mysigt?! Vi åt frukost ihop, sen åkte Johan och tränade och jag stannade kvar hemma och lärde känna mina nyblivna svärföräldrar;) Gjorde mig iordning, kollade på Kalle och drack bubbel, hjälpte till att göra klart de sista till julbordet. Blandade iordning lite glubbel och hade det jättetrevligt!  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Än är inte kvällen slut men jag är helt färdig och skulle kunna stendäcka på mindre än tre sekunder... Haha, får se hur sent det blir för mig idag med andra ord! Imorgon väntas det julfirade med min familj... Mysigt! Min första jul med Johan utav många, många och det känns så himla bra! 
God jul på er och ta hand om varandra! PS. Glöm inte sprida lite extra kärlek. Kram 


Visa fler inlägg