Hur ska detta gå?

Fredag 31 augusti och jag sitter här och räknar ner... Räknar ner dagarna till RHODOS med tre härliga tjejer! Denna sommaren har verkligen gått i ett för mig, med både skola, plugg och jobb. Så tid för semster har inte funnits... Men när vi förra veckan satt på Pinchos och bara pratade utlandet och kollade utbuden och vi alla fyra kom fram till, att just den veckan är vi alla lediga?! Julias (är en av dem som ska med) pappa bor på Rhodos, så vi ska bo hos honom och just nu om 16 dagar seglar vi i luften och det är just det... Hur ska det gå?
Jag är brutalt flygrädd, har alltid varit och det blir varken bättre eller sämre med tiden. Jag är insnöad i ett dåligt mönster som lyder "tänk om jag blir sjuk?". Det är ett tänk som finns med mig i många sammanhang men särskilt när jag ska flyga. Varför är det så? Ingen aning, men det är jobbigt för mig. Jag tror det dels hänger på att när man flyger kan man inte komma ut. Åker jag bil - kan jag stanna bilen och gå ut för att ta frisk luft. Men när man flyger? Det är mycket folk, dålig luft och trångt. Det i sig lockar till sig panik hos mig... Men trots min flygrädsla så längtar jag efter salta bad, solkysst hud och törstsläckande drinkar. Låt dessa två veckor gå F O R T! 
 
Någon av er som är flygrädda och vad gör ni åt det isåfall? 
 

Ellinors 25 års bravad

(null)

(null)

(null)

Igår firade vi finaste Ellinor som fyllde 25 år i tisdags. Var super trevligt! Vi dansade, sjöng och skrattade enda in i natten- guld! 
Har verkligen så fina vänner och varje fest blir verkligen till den bästa varje gång- lovely. 
Idag har jag sjungt i kyrkan och träffat Bella och Julia en sväng och denna kvällen ser lugn ut. Äta söndagsmiddag med familjen, kanske gå en promenad till farmor och farfars grav, göra ansiktsmask och bara ha det gött. Imorgon väntas frukost på Borgmästaregården med några vänner, plugg hos Sanna, simma med Sanna och Fanny och mest troligt dra till Gekås en sväng med Julia- men vad som helst kan hända! Jag har börjat läsa på distans nu, så är bara i skolan vissa dagar s.å s.k.ö.n.t 

Dagen som slutade på topp!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

Denna dagen började som en mardröm och slutade på topp! Började dagen med ett besök hos osteopaten (problem med nacke och rygg) och det gick väl sisådär. Osteopaten och jag klickade inte direkt, han är säkert jättebra på sitt jobb och allt sånt där, men vi klickade bara inte. Men men, nacken är knäckt och även skuldran och det känns helt okej ändå! 
Eleonor följde med mig (bästa) och efter besöket hos honom drog vi först till donken för att köpa med kaffelatte och sedan styrde vi kosan mot Hallarna för lite shopping, vi åt på Göstas och avslutade med fika hos Bella med Julia. Super mysigt! Nu ikväll har jag och några vänner tagit en drink på Pinchos, firat lite lillördag (om man ens säger fira det? Haha)  och nu lockar sängen mer än på länge. Imorgon är det egenstudier på schemat och jag ska plugga tillsammans med Sanna. Annars är morgondagen oplanerad! 
Hoppas ni haft en fin onsdag! 
Visa fler inlägg