En välbehövd paus.

(null)

Torsdagkväll och äntligen krupit ner i sängen. Jag är inne i en period där jag "inte är mig själv", så arg, ledsen, kort stubin osv osv. Mest troligt är det för att jag (äntligen) satte in en sprial igår och inte är van vid hormonet. Nu hoppas jag att endometriosen och denna sprial vill samarbeta så jag kan få en normal vardag utan konstanta smärtor. Annars då? Livet kom emellan och bloggen hamnade vid sidan av. En liten-men välbehövd-bloggpaus och jag hoppas på att finna motivation och inspiration till att skriva snart igen. Skolan rullar på som vanligt och i tisdags checkade jag av "etik&moral" tentan och likaså den kursen. Nu på tisdag väntar sista medicintentan och även tack o hej till medicin1. Såå skönt att checka av en kurs och dyka in i nästa, det går så fort men ändå så långsamt.. "en graviditet kvar till examen" som min lärare sa häromdagen. Hur sjukt? Gäller att hålla målet i sikte och aldrig hoppa av spåret. Bara fokus, fokus, fokus.  (null)
Från ikväll när jag pluggade ute i solen. 
(null)

Vissa människor fastnar enda in i blodet



Äntligen börjar denna dagen gå mot sitt slut. Denna dag har varit så lång och sååå seg. Gäspade konstant de sista två timmarna i skolan, kom hem och pluggade till Etik&Morals sluttenta som är på tisdag, lagade thaigryta med pappa, snörade på mig skorna, satte i hörlurarna och på med solgalsögonen och gick en riktig långrunda. Bara gick och gick, trotsade till och med mitt skoskav som uppstod under rundans gång. Har varit ledsen ikväll och känt mig så ensam. Något bland det värsta med att ha slutat gymnasiet och blivit vuxen är att vännerna man hängde ihop med varje dag också skapar en ny vardag med nya rutiner och man ses inte alls lika mycket som förr. Saknar tjejgänget så hårt och särkilt en dag som denna då jag önskar att hela gänget kunde samlas över en kopp kaffe- som förr. Men men, så är det! Nu ska jag vila mina fötter som idag gått 20 000 steg och "sova ut". Ingen morgonträning imorgon, jag ska jobba och behöver isåfall gå upp 4.30 för att hinna träna och njaaae känner inte riktigt för det imorgon heh.
Hoppas ni haft en fin tisdag iallafall, kram 
(null)

(null)


Magplask på asfalt?

"Stan e mörk" - hov1, har jag lyssnat på säkerligen 75 gånger idag blandat med lite Nirvana. Dagen har varit både bra och sjukt tung. Jag vaknade 5.30 imorse och gick en runda med Hazel, käkade frukost, var i skolan, gick 7km, åt bananpannkakor, tog en dusch, träffade Julia och Eric en stund och nu har jag nyligen landat i sängen. Har du någon gång känt känslan av att tycka om någon så mycket att det känns som att personen redan "är din"? Du kan liksom se er två och du planerar saker i ditt huvud med denna person- sen ser du denna personen med en annan? Känns lite som att göra magplask på asfalten (inte för att jag gjort det, men kan tänka mig det känns likadant). Luften går liksom ut.  Även om de inte gjorde något, gör det ändå så ont? Lustigt det här med känslor, hormoner och allt vad det innebär. Nu ska jag sova och satsa all in imorgon för en ny dag och även om det är tisdag och (enligt mig) veckans tråkigast dag, är det ändå en ny dag med nya möjligheter och jag ska upp 5.30 för att gå en raskpromenad och möta solens första strålar...  Godnatt!  (null)

(null)

(null)

Visa fler inlägg