Helgen & hälsan

(null)

(null)

(null)

Sitter upprkupen i soffan framför en Big Momma film och är allmänt slut efter en jobbig(?) helg. Hälsan har verklingen inte varit på min sida... Magknipet är kvar, ingen aptit och illamående i perioder. Igår låg jag i sängen nästan hela dagen och pendlade mellan att sova, kolla på film och bara ta det lugnt. Suck! Idag vaknade jag upp och mådde bättre- skönt! Körde Axel till en handbollsmatch, gått promenader med Beda, lagat mat och hämtat mamma och pappa på stationen som kommit hem efter en weekend. Dock är hela kroppen helt slut efter sådana här dagar... Har varit långledig från jobbet och ska vara ledig imorgon med- perfekt att bara vila upp sig på och ladda ny energi inför arbete. Nu ska jag strax krypa ner i sängen och hoppas magen är på min sida inatt!
Hoppas ni haft en bra helg och får en bra vecka ♥

  • Boken hade mamma med sig hem från från sin weekend. Ska genast börja läsa den! Till er tjejer som också har endo, tror det är rätt vanligt att bli nedstämd när magen gör ont... Ska läsa boken och uppdaterar er sedan om hur den var! 
  • Kaffet från McDonalds jag köpte påvägen till matchen idag. Hur passande  mugg till det snöblandad regnet som seglat ner idag... Har ni haft snö där ni bor?