Svar på frågestunden

Varför gjorde du och Angelica slut?
- för att jag inte mådde bra i vår relation. 

Har du och Angelica någon kontakt och hur såg ert avslut ut?
- Nej det har vi inte. Jadu... Eftersom vi bor 17 mil ifrån varandra så tog vi det via FaceTime. Jag hade väl hintat lite ett tag att jag inte mådde bra och ville göra slut. Sen gick det rätt snabbt. 

Är det pga killen som det tog slut mellan dig och Angelica? 
- Nej det är det inte. Som jag skrev innan så mådde jag inte bra i vår relation och Gabriel fanns inte med i bilden på det sättet där och då. 

Hur var du som liten? 
- Som liten var jag väldigt glad och sprallig. Skulle alltid hänga med på allt som hände och hade en väldigt livlig fantasi... Var väldigt mån om att ingen skulle vara ensam och ville alla väl. 

Vad gick du på gymnasiet?
- Jag gick estet-musik. Världens bästa linje (enligt mig själv). En linje där alla blir som en familj och umgås konstant. 

Hur träffades du och Gabriel?
- vi är barndomsvänner och har umgåtts från och till sen jag var ungefär 7år och han 10år. Sen har vi "varit på g" från och till. Världens bästa är han! 

Gud va du och killen är söta. Aldrig sett dig så lycklig och glad! 
- Åh tack snälla! Mår verkligen jättebra i denna relationen. 

Har du några syskon?
- En storasyster som heter Clara, 22år och en lillebror som heter Axel, 14år.

Vad jobbar du med?
- Jag är personlig assistent åt världens bästa tjej. 

När ska du och Gabbe flytta ihop?
- Oj, vi har ju bara varit tillsammans i 3 veckor. Så det får nog vänta lite haha, sen jobbar jag ju i Varberg och har lägenhet i Varberg. Men så småningom blir vi nog sambos tror jag. Frågestund

Ni blir bara fler och fler som läser bloggen- super roligt tycker jag och tänkte därför passa på att ha en frågestund! Fråga vad ni vill mellan himmel och jord- antingen i kommentarer under inlägget eller skicka ett på Facebook till mig! Let's go! 

Släktträff & brännskada

Gårdagen spenderade jag dels i den extremt stekande solen på en fotbollsmatch som resulterade i en fruktansvärd bränna som idag övergått till en brännskada på hela höger axel. Aldrig mått såhär dåligt i hela mitt liv- utan att överdriva. Helt slut, svettas som en gris ena stunden och fryser ihjäl nästa. Usch så obehagligt. Men men så är det! På eftermiddag åkte jag och Gabbe till hans släktstugor där det väntades släktträff med min svärmors del av släkten - jättetrevligt! Bilderna ovan är utsikten från stugorna, ser ni hur rackarns fint det är?!Vaknade upp vid 10 idag och mådde inte så där jättebra... Men på med en lättblus och sen tillbaka till stugorna där det väntades morsdags frukost. Super mysigt verkligen! Åkte hem och stendäckade på soffan. Usch och fy och blä... ligger i skrivandestund ännu på soffan och min man fixar en av mina favorit rätter... baconlindad kycklingfilé med ädelostfyllning- bättre än bäst är han. Kvällen ser lugn ut för vår del, kolla film och mysa- en heltklart bättre söndagskväll. Hur har er helg varit? 

Visa fler inlägg