Mitt i flytten

Hej och hå vad dagarn flyger fram... Flytten äger rum redan imorgon och allt känns kaos- även om jag har allt under kontroll (nästan) känns det bara pannkaka av allt. Kanske ska kännas så när man ska flytta hemifrån? Jag är iallafall oerhört taggad inför morgondagen. Bloggen har hamnat helt vid sidan om nu när flytten är så nära och nästan allt mitt fokus ligger på just flytten. Så idag börjar jag inte jobba fören 18.30 så nu ska jag bara kötta på det sista. Tvätt ska tvättas och vikas ner i "klädkartongen", rummet ska städas och jag ska gå igenom flyttkartonerna.
Heja heja, just nu sitter jag med min Silver Pearl hårinpackning och dricker vaniljkaffe- en bra uppladdning inför en extremt lång dag och snart, kommer bloggen bli som vanligt igen. Stay tuned. 
 

En välbehövlig helg

Godmorgon, råkade ta en ofrivillig bloggpaus denna helg. Men det var behövligt. Denna helgen har jag bara gjort saker som jag tycker om och som är viktiga för mig. I fredags kväll passade jag Noomi, Lea och Simon en stund och sen hade jag en behövlig pratstund med Miriam. Var där enda in i natten och sen väntades en sleepover med min bror. 


I lördags fixade jag massor inför flytten. Så som städa, packa och tvätta. Sen jobbade vi trädgården- en riktigt välbehövlig dag. På kvällen väntade jobb och då gick vi på coverkväll med grillbuffé, jättemysigt. 


Igår var jag i kyrkan innan jag åkte med Miriam och barnen hem där vi åt thaimat innan våffelkalas väntade. Hemma på kvällen väntade grillpremiär och sen gick jag och mamma på en konsert. Min helg har varit som balsam för själen och snart är det dags för jobb igen. 

Fredag utan planer

Godmorgon fredag. Ser ut att bli en strålande dag idag med och igår satt jag ute i solen hela dagen- underbart!! 

Min första fredags kväll utan planer på jättelänge väntar efter jobbet idag... skönt det också! Fotade kläderna igår, men ljuset var inte på min sida och bilderna blev jättedåliga. Suck. Hoppas på fint väder imorgon med när jag inte börjar jobba fören kvällen. 

Visa fler inlägg