Rabarberkladdkaka

200 gram smör
250 gram vit choklad t.ex Marabou
4 ägg
2 1/2 dl socker
2 1/2 dl vetemjöl ev. Glutenfri mjölmix
2 stjälkar rabarber + 2 msk socker
Ställ ugnen på 175 grader.
Smält smöret och chokladen i en kastrull på spisen, på svag värme.
Rör ner resten av ingredienserna med slev och vänd ner smeten i en smord och bröad rund form på cirka 24 cm.
Skär rabarberna tunt i lagom storlek så du kan fördela ut dem i formen. Men innan du lägger dit dem strö över lite socker. Ställ in i mitten av ugnen i cirka 20-25 minuter. Kladdkakan ska dallra mitten. Den stelnar till sig efter 3-4 timmar i kylskåpet. Pudra eventuellt över lite florsocker innan servering. Servera med vaniljglass.
Gottigottgott

När ska jag komma?