Next: party

Efter att ha simmat 1km är det daga för kalas, önskar er alla en fin kväll! 

Klänningen köpte jag i Göteborg i torsdags. Från VILA och jag är såld...

Lite uppdatering

Godmorgon, börjar detta inlägg med att be om ursäkt för att bloggen legat minus det senaste... Mycket privat i livet som hänt och händer just nu, som gör att jag inte har lust eller ork till att blogga. Men snart är jag nog på banan igen och nedräkningen till Grekland,Samos är påbörjad och om 17 dagar lyfter vi, hur underbart och välbehövt?! Hittade en bikini igår som satt fint, som vackert fick följa med hem och idag ska jag till stan och köpa en klänning jag länge kollat på... Nästan tre veckors semester är nära och jag längtar så efter att bara få vila upp mig och ladda om mina batterier på nytt. Till dess ska jag köpa Hawaiian tropic produkter och börja små packa inför Grekland - ja jag längtar och ser så mycket fram emot denna resan med min syster. 


Dagens planer är lite halvklara... Ska på kalas ikväll och innan dess ska jag nog träna lite lätt (motivationen ligger minus) och förhoppningsvis ta fika med en vän. Tre dagars ledighet börjar gå mot sitt slut och en intensiv vecka med jobb 6 av 7 dagar väntar, bara till att kämpa på... 


Nu äta frukost med familjen och kicka igång denna dag med en kopp te (dålig skärpa såg jag nu... Men det får ni leva med!), kram på er och ha en bra lördag! 

Sommar i det lilla bageriet på strandpromenaden

Godmorgon tisdag 25 juli. Hur mås det? Här är det helt okej, jättetrött och genomfrusen men med mindre än en halvtimme kvar till dagens arbetspass start, är det dags att rycka upp sig! Igår var jag ledig och spenderade halva dagen i sängen (liksom alltid när jag är ledig... dålig vana) tränade, tvättade/städade bilarna, målade, läste, åkte longboard, satt vid pianot och avslutade dagen med ett dopp i havet och att läsa ytligare några kapitel ur boken "Sommar i det lilla bageriet på strandpromenaden" - rekommenderas. Nu ska jag beta av två dagars arbete sen är jag ledig tre dagar- underbart! Ska bl.a. till Göteborg med la familia för att hälsa på min syster och få köpt en bikini jag länge kollat på och prova en klänning... Nu kommer bussen, önskar er alla en fin dag!

Visa fler inlägg