NEW IN - VANS

Ny in kommet i garderoben är bland annat denna syggingen. Egentligen var den Angelicas men den var för stor för henne så då tackade jag inte nej till att ta den ;) 

Kommer komma ett inlägg så småningom om "nytt i garderoben" - vet att det brukar vara omtyckt :) mer om denna tröjan: vart ni hittar den och pris kommer komma i det inlägget! 

Ångesten knackar på

Söndag och ångesten knackar på dörren. Det var längesedan nu, men varje gång gör det lika ont och jag blir lika rädd. Vinkade av Angelica vid 15 tiden och sen blev det bara tungt. Tog mig ändå en sväng hem till min lilla farmor och sen kollade jag på min lillebrors handsbollsmatch med mina föräldrar. Jag har försökt hålla igång och inte bosätta mig i sängen där ångesten inprincip äter upp mig. Men på kvällen är det alltid svårt... Att måndag väntar runt hörnet är liksom lite skrämmande. Ny vecka och nya utmaningar. Även om det innebär att en ny vecka har med sig massa nya positiva grejer, är det ändå lite jobbigt. Men ätit en god söndagsmiddag med familjen, i form av fläskfilé med potatismos och till efterrätt fruktsallad. Efter maten åkte jag en sväng hem till Fanny. Kommer alltid därifrån gladare och positivare. 


Så nu har jag nyss anlänt hemma, gjort ansiktsmask och dricker ett lugnande te.


Känner mig något mer redo för veckan som väntar. Vecka 5 som har en massa överraskningar att erbjuda! På fredag ska jag på Melodifestivalen-rep och på lördag åker jag äntligen hem till A igen.


Ta hand om er,


KRAM


Visa fler inlägg