KOMåHÄLSA

God förmiddag härliga tisdag! Allt bra med er? Här är allt strålande. Nyss avklarat ett svettigt pass på gymmet och ska strax hoppa in i duschen. Om bara en liten stund kommer Sofia och hämtar mig, så ska vi åka till stan och luncha. ÄNTLIGEN har hon sportlov och såklart passar man på att träffas då! Så nu lägga på ett kol. 

KRAM

Vi ska...

I november förra året blev jag sjuk, de flesta av er kanske minns- andra kanske är nya här och inte har en aning?
Låt mig förklara oavsett... I höstas bokade jag och Angelica en resa till London. Vi skulle göra vår allra första egna resa. Vi längtade och planerade jättemycket- såklart. Vi närmade oss veckan som vi skulle åka och jag fick ont i öronen. Tänkte inte mer på det, men bokade tid på vårdcentralen för att få örondroppar för att det skulle bli bättre. Det blev sämre. Kvällen innan vi skulle flyga, fick jag en sån extrem smärta i öronen att jag fick åka in till akuten. "krafitg öroninflammation och rekomenderar dig att INTE flyga, om du inte vill få hjärnhininflammation och bli inlagd på sjukhus i England" - ringa A och komma med den dåliga nyheten,var verkligen jättejobbigt... Avbokade och allt kändes bara blö. Men som tur var att vi inte åkte, eftersom bara några ynka dagar senare blev jag inlagd på sjukhuset, då det blev sämre och sämre... Nu är jag frisk och har varit det länge.
 
IGÅR, några månader senare bokade vi London igen- yippiii och denna gången bokade vi även med hennes föräldrar. Så i slutet av april lyfter vi upp i det blå till London och ÄNTLIGEN kan vår dröm gå i uppfyllelse!
 
 
 

Gråa Måndag

Sitter i skrivandestund i en fåtölj på gymet och väntar på ett ledigt löpband. Sitter här med min Celcius och känner hur måndags-tröttheten tar över min kropp. Jobbade 8-16.30 och jag kan väl säga att slänga sig på sängen och vila lockade mycket mer än att ta sig till gymmet.. Men med lite nya träningskläder och motivation så trampade jag iväg. Kommer kännas så
värt när jag är på väg hem sen. Så bara till att kämpa på!!


Helgen har varit guld värd liksom alla gånger vi ses och jag tackar Gud till att det är fredags snart igen. Imorgon börjar jag 16.15 och har endast ett möte, så planerar att sova ut och kanske dra en vända till gymmet eller gå en promenad ute- beror helt på detta fanatiska februari-väder. Tur våren kommer snart och hörni vänner, i april händer det två grejer som jag tänkt dela med mig av. Den ena saken nu ikväll och den andra saken längre fram. 
Vi hörs ikväll. 
Kram

Visa fler inlägg