KOMåHÄLSA

God förmiddag härliga tisdag! Allt bra med er? Här är allt strålande. Nyss avklarat ett svettigt pass på gymmet och ska strax hoppa in i duschen. Om bara en liten stund kommer Sofia och hämtar mig, så ska vi åka till stan och luncha. ÄNTLIGEN har hon sportlov och såklart passar man på att träffas då! Så nu lägga på ett kol. 

KRAM

Yoga #adidastraining

Godmorgon Onsdag! 

Vaknade tidigt imorse av att regnet öste ner utanför men låg kvar en stund i min renbäddade säng- vem mer älskar den känslan?? Gick upp lite efter 8.00, kokade mig ett ägg och gjorde mig en kopp grönt te. Hoppade i träningskläder och åkte sedan till "kom å hälsa" - gymmet jag tränar på. Och där väntade det en skön timme med yoga! Cyklade hem i solen som smög sig fram, tog mig en skön dusch och gjorde sedan lite frukost. Jag hade fått ett paket från Nelly.com så pappa, snäll som han är, åkte och hämtade det åt mig och SER NI hur fina?! Kommer bli perfekta att ha på inomhusträning och när jag gymmar. 

Nu ligger jag i sängen med min goda Celcius och har en sovandes Beda på fötterna. Livet rullar på och idag är en riktigt bra dag! Trots öroninflammation och huvudvärk, så skiner solen och jag jobbar kväll. Önskar er alla en bra onsdag! 
KRAM

Torsdags trötter

En grå torsdag efter två dagar med strålande sol och sköna plusgrader. Jag är så trött och seg idag. Jobbade 11 timmar i förrgår och igår, så kanske inte så konstigt jag är trött men men, snart slut för denna dag och ikväll ska jag på yoga. Ska bli så skönt! Imorgon väntas ytligare ett 11 timmars pass och imorgonkväll kommer ÄNTLIGEN min käraste hit igen. På lördag har vi planer som jag återkommer med och på söndag ska vi ha pannkakasbuffé. Kommer bli så mysigt och nu räknar jag ner timmarna till imorgonkväll!


KRAM

Visa fler inlägg