Nyårsönskningar 2018

2018, ska bli Mitt År! 2018 är året jag ska börja bry mig och ta hand om m i g s j ä l v. Istället för "löften" ska jag fylla detta år med "önskningar" Ett löfte känns så hårt och strängt medan en önskning är något man önskar, vill och hoppas ska ske - så ser jag det iallafall! Detta inlägget tänker jag dela med mig av mina önskningar för detta år som jag hoppas och vill ska ske:
* Jag önksar att jag tar mig till till att göra yoga varje morgon, kväll och en gång i veckan på gymmet. Jag önksar att jag tar mig tid till detta eftersom jag vet hur gott det gör mig. 
 
* Detta året önskar jag att jag ska bli så hälsosam som möjligt! Äta bara det som jag vet min kropp mår bra av. Jag önskar att jag kommer klara av min diet på 10 dagar som startar 1/1 (ofc). Jag önskar även att jag kommer hitta massa bra och inspirerade recept som jag dela med mig av till er. 
 
 
*Jag önskar att jag en gång i månaden kommer ta mig tid till att unna mig. Unna mig en skön massage, simma, göra fina naglar, klippa mig etc. Jag önskar jag tar mig till mig själv! 
 
 
* 2018 är året jag sätter mig i skolbänken igen. Jag önskar att jag detta året kommer lägga mitt fokus på skolan! 7 december 2018 tar jag examen som undersköterska- något jag länge drömt om! Så jag önskar verkligen att jag har allt fokus på skolan och studierna!
 
 
 
2018 är året jag ska leva till fullo!!!