Hejdå 2017

2017 går mot sitt slut och det känns SÅ SKÖNT. Detta året har verkligen INTE varit på min sida... Avslutat två förhållanden, varit inlagd på sjukhus, haft problem med hälsan. Men nu blickar jag framåt mot ett helt oskrivet år! 2018 ska bli mitt år och detta året kommer bli bra- känner jag på mig! Hur ska jag avsluta 2017? Jag och min bror är bjudna til grannarna ikväll, så vi ska dit med hunden som är liiiiivrädd för raketer och smällar etc. inte kul:( Så vi ska spendera denna nyårskvällen hos dem!! Ett mysigt avslut på detta år!  (null)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

- Flyttade hemifrån till egen lägenhet. 

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?

- 10 december 

Största misstaget?

- Att jag inte hittade på mer spontana saker 

Bästa köpet?

-  Alla möbler till lägenheten 

Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2016

-  Pari, Hov1

Blev du kär i år?

- Jag startade 2017 som kär och i ett förhållande, jag avslutar 2017 singel 

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

- Världen är består av för mycket hat, vill inte vara en del av det.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

- Mer självförtroende 

Hur skulle du beskriva din stil år 2016?

- Gullig? men ändå bekväm

Vad fick dig att må bra?

- Mina vänner & min familj 

Vem saknade du?

- Morfar 

Hur har ditt 2017 varit?

- Det har varit ett bra år med med många med och motgångar... Hoppas  2018 består av mer med- än motgångar
(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Nyårsönskningar 2018

2018, ska bli Mitt År! 2018 är året jag ska börja bry mig och ta hand om m i g s j ä l v. Istället för "löften" ska jag fylla detta år med "önskningar" Ett löfte känns så hårt och strängt medan en önskning är något man önskar, vill och hoppas ska ske - så ser jag det iallafall! Detta inlägget tänker jag dela med mig av mina önskningar för detta år som jag hoppas och vill ska ske:
* Jag önksar att jag tar mig till till att göra yoga varje morgon, kväll och en gång i veckan på gymmet. Jag önksar att jag tar mig tid till detta eftersom jag vet hur gott det gör mig. 
 
* Detta året önskar jag att jag ska bli så hälsosam som möjligt! Äta bara det som jag vet min kropp mår bra av. Jag önskar att jag kommer klara av min diet på 10 dagar som startar 1/1 (ofc). Jag önskar även att jag kommer hitta massa bra och inspirerade recept som jag dela med mig av till er. 
 
 
*Jag önskar att jag en gång i månaden kommer ta mig tid till att unna mig. Unna mig en skön massage, simma, göra fina naglar, klippa mig etc. Jag önskar jag tar mig till mig själv! 
 
 
* 2018 är året jag sätter mig i skolbänken igen. Jag önskar att jag detta året kommer lägga mitt fokus på skolan! 7 december 2018 tar jag examen som undersköterska- något jag länge drömt om! Så jag önskar verkligen att jag har allt fokus på skolan och studierna!
 
 
 
2018 är året jag ska leva till fullo!!! 
Visa fler inlägg