Lugna starter & matte

Började denna dagen på bästa sätt - kaffe i sängen... Älskar lugna starter på dagen, sätter verkligen spår resten av dagen!!
Från 8-10 var jag som sagt i skolan för att få hjälp med matten... Dock var provet oerhört svårt, så kändes inte alls bra. Cyklade hem med tårar ner för kinderna och var så oerhört besviken över mig själv.
Nåväl, hoppas på det bästa ialalfall!!
Nu ska jag snart krypa ner och ladda om inför första arbetsdagen sen sjukskrivningen - Woop Woop. Har egentligen ingenting alls att säga haha ville bara kika in lite och säga hej!
KRAM PÅ ER

Myskväll & matteprov

Hej och hallå såhär mitt i natten... Allt bra med er? Här är allt bra, varit nerkrupen i cirkus två timmar och ska strax vila mina blå ett slag innan denna dagen drar igång på riktigt (är ju faktiskt tisdag nu..)
A har haft problem med sin handled idag... Så väntar just nu på om hon ska höra av sig eller ej men jag hoppas hon har somnat och att hon klarar natten utan någon värre smärta... Orolig flickvän här :(
Nåväl, vad händer idag då? Jo ska gå till matteresursen 8-10 för att få hjälp med det sista inför provet som är kväll... Känns ganska bra faktiskt, men skönt att finslipa på det :)
Runt 11 tiden ska jag till finaste Diana och göra mina ögonbryn. Världsbäst är hon och en jättemysig tjej. Tycker ni kan kolla in hennes Facebooksida "Dianas Body Care Studio" (ni kommer inte bli besvikna)
Sen bara hem och vila, försöka inte stressa upp sig allt för mycket inför provet som väntar mellan 17-20 ...
Vill bara ha gjort det nu och ha det avklarat!! Förresten så börjar jag jobba på onsdag igen 11-20 och jag riktigt längtar... Hihi.

Vad tycker ni om bananas underbara t-tröja jag fyndad idag på Ginas rea?!?
I am so in love!! Och min nya Muminmålarbok då? Iiiiih A M A Z I N G.
På tal om tröjan- det är inget fel med min
Attityd;)

Nä, nu känner jag att jag bara babblar, så nu är det dags att försöka komma till ro...
Haft en jättemysig kväll i Fannys lägenhet med Sanna, Matilda och Fanny då;)
Fanny hjälpte mig med matten, sen lagade vi mat och myste. Mina fina brudar<3

Två gamla, två favoriter

Vad hände natten till onsdag?

Ja ni, vad hände egentligen? Varför är jag sjukskriven? Jo, det ska jag berätta nu...
Sent på tisdagskvällen skulle jag slänga lite papper i min papperskorg och känner hur något bara låser sig i ryggen, tänker inte mer på de... Men efter en stund väljer jag att gå ner de 14 trappstegen till vårt kök där voltarensalva finns. När jag tagit lite salva på min rygg som kändes extremt konstigt, försökte jag gå upp de 14 stegen igen men kände då hur nästintill omöjligt det var... Men efter en stund kom jag upp och att lägga sig i sängen igen? Hemskt. Det gick verkligen inte. Men det låg en filt på min säng som jag försökte linda runt mig för att ändå försöka få lite värme till ryggen och känna mig lite lugnare. Hjälpte ingenting, fick panik. Så försökte gå till mina föräldras rum där smärtan bara blev värre och värre. De hjälpte mig ner för trappan igen, för nu bar mina ben mig inte och för varje steg jag tog högg det som en kniv rakt in i svanken. Väl nere valde mamma att ringa 112 och kort där efter kom ambulansen... Kämpade mig ut och att sätta sig på båren gick knappt. Men efter många om och men kom vi iväg till Varbergssjukhus (klockan var nu lite efter 00) där jag fick vänta och vänta. Tiden stod verkligen helt still. Fick höra flera gånger att jag var först på tur och att läkaren snart skulle komma. När klockan blev närmare 03.30 kom läkaren in. Alltså 3,5 timme senare... Och jag skulle vara först på tur? Nåväl-
läkaren konctaterade rätt snabbt att en nerv i ryggen hade komit i kläm, därav den brutala smärtan i både ryggen och vänster ben. Så, vad händer nu då? Jo ryggen är bra, helt återställd... Ändå måste jag ta det lugnt, får inte göra vissa saker och en sjukgymnast ska hjälpa mig att stärka bålen och ryggen. Läkaren sa att jag skulle vara sjukskriven 1-2 veckor... Men eftersom jag redan mår som vanligt, har jag valt att börja jobba på onsdag igen.
Svårt att säga vad som var orsaken till att nerven i ryggen plötsligt skulle göra såhär mot mig... Läkaren trodde att det hänt lite hela tiden, eftersom jag har ett väldigt tungt jobb med lyft, kan det ha hänt där. Men finns inga bevis på det och eftersom jag mår bra nu, speculerar jag inte in det :)
Ja, detta var ungefär det som händet natten till onsdag...
Ta hand om er och tänk på hur ni lyfter saker och ting, kan påverka mer än du tror längre fram.
KRAM
 
Visa fler inlägg