Noomi & ändrade planer

Som rubriken (delvis) lyder så blev det ändrade planer denna afton. Molly som jag skulle passa ikväll behövde inte längre barnvakt... Så jag följde med jobbet på bowling, biljard och god dricka. Sååå kul att se alla "personligt klädda" istället för arbetskläderna = helsvarta och mössa. Även mysigt att få umgås som vänner och inte bara som kollegor! Winn winn
Så nyss har jag landat hemma i min säng igen efter en mycket trevlig och lyckad kväll!!

Tidigare idag hängde jag med min absolut favorit tjeja Noomi. Jag och Beda hämtade henne efter skolan och gick en liten promenad. Hon var så stolt när hon fick hålla i kopplet och vinka hejdå till att kompisarna i skolan... sötast!!
Vi satte oss i soffan och pratade om en väldans massa saker. En fråga hon ställde mig var "kommer du bli ledsen när Beda dör" varpå hon själv direkt efter sa "jag önskar att hon hade ett evigt liv. Hon är så fin". Jag kom plötsligt på att Beda är en gammal vovve och snart kommer hon inte finnas här mer.. Nåväl nåväl, vi myste med Beda i soffan och halvdäckade då både jag och Noomi var helt slut efter en lång vecka. Vi bakade chokladbollar som vi ville överraska hennes syskon och mamma med när dem kom hem. Hon blev extra glad när jag trollade fram mitt rosa strössel och glitterhjärtan... Har verkligen haft en underbart mysig eftermiddag med denna lilla loppan!

Mitt inlägg om vad som kommer ske om tre veckor dyker mest troligt (!) upp imorgon istället... jobbar endast 9-17 så räknar med att hinna det efter jobbet!!
Nu är det hög tid att vila ögonen lite innan ytligare ett arbetspass drar igång...
KRAM

Glader och ledig dag

God afton i stugan, hur mås det?
Här är det bra, trött då jag jobbat 7-16 idag men det är bra! Varit på riktigt bra humör hela dagen så lägger mig med ett leende på läpparna. Idag fyller min kära syster 22 år, så hon tog en tripp hem för att äta födelsedagsmiddag och öppna paket. Tycker så mycket om när hon hälsar på... Ser dock fram emot en tripp till fina Götet någon dag för att hälsa på.
Nåväl, morgondagen... JAG ÄR LEDIG.
Japp, och jag har en massa smått o gott inplanerat... ett läkarbesök, en intervju till ett jobb (spännande), söka mera jobba och vara barnvakt x 2
Jobb väntas i helgen, så skönt med en ledig fredag innan helgen drar igång, även om fredagen är fullbokad...
Imorgon planerar jag även att avslöja vart jag och Angelica ska om mindre än en månd... spännande!!
Ta hand om er,
KRAMEN

Att söka nytt jobb...

Jahopp, nu känner jag mig lite som Elin 16 år igen. Jag söker nämligen nytt jobb och efter att ha haft samma arbetsplats i snart fyra år (Gekås) känner jag mig som Bambi på halis. Usch, den känslan är liksom nästan lite obehaglig? Att vara arbetslös finns inte med på min världskarta... därför söker jag just nu en mass nya jobb!
Har ni tips eller förslag så kan ni maila mig på: elin.eliasson@edufalkenberg.se

Så ut i hösten med mitt cv under armen och knacka dörr höll jag på att säg... Men gå till olika butiker och presentera mig för butikscheferna osv.
Nåväl nåväl, träffade Fanny för en mysig lunch och bara pratade, skrattade och hade det lika kul som vi alltid har det...

Nu börjar denna lediga dagen lida mot sitt slut och imorgon väntas jobb 11-20 igen.
Ta hand om er,
KRAM

Visa fler inlägg