Noomi & ändrade planer

Som rubriken (delvis) lyder så blev det ändrade planer denna afton. Molly som jag skulle passa ikväll behövde inte längre barnvakt... Så jag följde med jobbet på bowling, biljard och god dricka. Sååå kul att se alla "personligt klädda" istället för arbetskläderna = helsvarta och mössa. Även mysigt att få umgås som vänner och inte bara som kollegor! Winn winn
Så nyss har jag landat hemma i min säng igen efter en mycket trevlig och lyckad kväll!!

Tidigare idag hängde jag med min absolut favorit tjeja Noomi. Jag och Beda hämtade henne efter skolan och gick en liten promenad. Hon var så stolt när hon fick hålla i kopplet och vinka hejdå till att kompisarna i skolan... sötast!!
Vi satte oss i soffan och pratade om en väldans massa saker. En fråga hon ställde mig var "kommer du bli ledsen när Beda dör" varpå hon själv direkt efter sa "jag önskar att hon hade ett evigt liv. Hon är så fin". Jag kom plötsligt på att Beda är en gammal vovve och snart kommer hon inte finnas här mer.. Nåväl nåväl, vi myste med Beda i soffan och halvdäckade då både jag och Noomi var helt slut efter en lång vecka. Vi bakade chokladbollar som vi ville överraska hennes syskon och mamma med när dem kom hem. Hon blev extra glad när jag trollade fram mitt rosa strössel och glitterhjärtan... Har verkligen haft en underbart mysig eftermiddag med denna lilla loppan!

Mitt inlägg om vad som kommer ske om tre veckor dyker mest troligt (!) upp imorgon istället... jobbar endast 9-17 så räknar med att hinna det efter jobbet!!
Nu är det hög tid att vila ögonen lite innan ytligare ett arbetspass drar igång...
KRAM

Kaktusen Kaj & Jobb

Ligger nerkrupen efter en lång dag. Dagen har beståt av allt möjligt: läkarbesök, veterinärbesök, tvättning, städning och matte. Varit ledig från jobbet idag då med andra ord men jobbar från imorgon-fredag nästa vecka, så skönt att vara ledig innan en vecka med jobb väntar! På fredag nästa vecka kommer även A hit, som jag saknar henne... Hon ska hämta mig på mitt jobb och vi ska kolla på lite saker, mysigt värre :) MEN kan vi bara ägna en tyst minut åt min nya banans vän som flyttade in idag? Min Kaj... Visst är han charmig? Hihih gjorde sig så fin där i den hörnan. Mysipysi.

Har nog inte visat er mitt nya mobilskal heller för den delen? Inte för jag tror någon skulle bry sig om vilket skal jag har hehe men ja, om det finns någon där ute som vill veta- så vet ni nu ;)

Denna underbara bild får tacka för detta inlägget. Det är alltså detta som jag pysslar med om dagarna (utöver jobb) det är kämpigt, men det går och jag ska lyckas!! På tal om matten, ska jag till skolan 8-9.30 imorgon innan jobb står på schemat från 11-20... go fredag. Klagar inte när pengarna kommer och jag har super goa kollegor så hihi, :)
Hoppas ni alla haft en bra vecka hittills och får en god natts sömn.

Vad ska ni göra i helgen? Dela med er!!

KRAM

Detta är Svea

I onsdags kväll när jag hoppade av bussen från jobbet (cirkus 21.00) och skulle gå för att låsa upp min cykel hörde jag någon/något som skrek... lät som en bebis, då de finns lägenheter precis där jag parkerar min cykel tänkte jag att det var ett barn. När jag kom fram till cykeln och skulle lägga ner min väska i korgen låg det något vitt där i... satte ner min hand i korgen och ett par ögon tittade upp mot mig, den lilla vita saken började spinna och slicka min hand... förstod nu att det var en liten katteunge. Plockade upp henne och hela hon skakade av kyla och hunger. Ringde pappa och berättade vad som hade hänt och han kom då med bilen för att plocka med henne så jag kunde cykla hem. Väl hemma fick hon lite kattmat och som hon lät när hon åt... stackarn, så hungrig. Jag la upp bilder på Facebook och frågade om någon saknade sin lilla vän... både på min Facebook, bortsprungna katter i Falkenberg & Varberg gruppen och i Du vet du är ifrån Falkenberg - gruppen. Men fick ingen respons på att någon saknade henne... folk delade och kommenterade både att jag gjorde rätt som tog med henne hemma medan vissa tyckte jag bara skulle sätta ner henne och låta henne springa iväg.
Hon hade inget halsband på sig och var inte mager... Eftersom ingen har hört av sig efter snart en vecka, har jag nu döpt henne till Svea och gett henne ett halsband. Hon får inte vara ute, utan är inomhus i värmen och med mat samt Beda till sällskap om dagarna vi är på jobb. I början önskade jag att hennes matte och husse hade hört av sig så hon kom hem till sitt. Men nu har jag liksom fastnat vid henne... hon är ju min lilla bebis nu. Såklart om hennes riktiga ägare hör av sig- ska hon få komma tillbaks till dem. Men tills dess bor hon hos mig och är min Svea.

Visa fler inlägg