Roadtripp, balen & havet


Ja vänner, idag efter skolan frågade Fanny om vi inte kunde ta oss en roadtripp och såklart var jag på!
Så vi åkte till Varberg för en mysfika och en sen strosade vi runt i olika butiker. 
Mysigt med en liten spontantripp sådär med en av sina bästavänner, alltid lika uppskattat!


Ikväll var jag en snabbis hos Alva som ska göra mitt hår till balen- väljer att hålla det för mig själv fram tills den stora dagen, men en liten sneakpeak kan jag iallafall dela med mig av...
Efter min stund hos Alva plockade Fanny, Julia och Henny upp mig för en runda till stranden. Älskar kvällarna vid havet och kommer alltid att göra.

Nu ligger jag dock helt slut i sängen efter en lång dag. Pratat lite med A och är nu redo för ännu ett besök i drömmarnas land... 
GODNATT och KRAM


Mormor & pepptalk

Hej på er, ekat tomt här idag... Uppdateringen kommer inte vara på topp just nu då jag har extremt mycket runt mig. Men iallafall så har det varit en mysig dag hos min superhjälte Mormor.
Ätit gott och pratat en massor innan vi åkte till kyrkan för att se när prästen tände morfars ljus, en väldigt vacker stund. Begravningen äger rum den 14 juni och jag har fått äran att sjunga på begravningen, känns så fint. 

Men nu är det dags att ladda om batterierna, efter ett samtal med A som peppade mig till de sista 12 dagarna (!) så känns det lite bättre. Har så mycket runt mig att magkatarren kommit smygandes... Men nu är det inte långt kvar. Endast två skoldagar för mig denna veckan för sen åker jag till Angelica som tar studenten nu på torsdag. Men mer om det då!
Imorgon klockan 8.00 äger mitt sista naturkunskap prov rum... 
Så nu gör jag ett besök i drömmarnas land innan ännu en intensiv vecka drar igång.
KRAMAR 
Visa fler inlägg