G'night - äventyr?

Klockan har passerat 23 och nerkrupen i min säng är jag, trött efter en lång arbetsdag. Dagen har gått bra, lagom mycket folk, härliga kollegor och ett väder som bara vräkt ner- ösregn med andra ord. När jag kom hem tog jag en lång dusch innan jag parkerad mig i soffan med varmchoklad och min målarbok... Ljuvligt!

Äventyr... Vadå för äventyr? Kanske ni tänker... Jo om 3,5 vecka drar jag med Angelica och hennes familj till landet med godaste pizzorna, vinet och glassen. Jag snackar såklart om mitt kära Italien!!!
Iiiiiih vi ska bila dit och (hem såklart) jag är så taggad! Ska bli helt underbart att bara få komma iväg och särkilt med Henne. Kommer bli dagar fyllda med sol och bad. Perfekt när en hektisk tid med jobb ligger framför...
Nu är det högtid att sova, trött som få och en lång morgondag ligger framför. Jobbar 13-sent imorgon, så behöver verkligen få all sömn och vila jag kan få!
Vi hörs imorgon igen,
KRAMEN

Godmorgon - jobben rullar igång

Godmorgon, klockan är lite efter nio och på bussen är jag påväg till jobbet. Sovit dåligt inatt (igen. Suck) så kikstartar denna dag med min absolut favorit Celcius med smak hallon/acai. Riktigt god och perfekt när ögonen känns tunga. Idag regnar det här och det är en sån dag där man bara vill kolla film och ta hand om en. En riktig hemma-dag med andra ord! Men nepp, "semestern" är slut för mig och nu rullar sommaren igång med jobb och tider som ska passas- men jag klagar inte. Tycker om mina jobb och trivs och ska det vara sånt här väder ett tag nu- gör det ju absolut ingenting för stranden lockar inte ändå... Önskar er alla en fin torsdag så hörs vi när vi hörs idag!
KRAM

Grease, bästis & jobb

Tack tack TACK världens finaste Amanda aka bästis för en mysig eftermiddag och kväll!!!

Godafton! Hemma, nerkrupen och trött laddar jag nu om batterierna inför imorgon då jobb står på schemat 10-19 på Gekås.
Iallafall haft en rackarns mysig eftermiddag och kväll med god fika och en massa bästissnack innan musikal stod på schemat. Så bananas duktiga gaaalet!
Blir så sugen på att själv vara med i någon musikal... Kanske i höst, vem vet...
Vi hörs imorgon för nu är det dags att vila ögonlocken innan jobbet kallar!
PUSS & KRAM

Visa fler inlägg