eliaasson.blogg.se

En 20 årig tjej bosatt i Varberg, lever en spontan vardag med min familj och vänner. Här snackas det en hel del om träning och hälsa, kärlek och äventyr. Kul att du tittar förbi!

Första kvällen - sol & bad

Allmänt Permalink0

Hej i värmen! Hoppas allt är med er, här är det bra- väldigt varmt men jag klagar då inte! Ovan ser ni lite bilder från igår när vi åt på en mysig restaurang och lite annat smått och gott!

Idag har vi solat, badat, solat, badat osv.
Sååååå skönt!!!! Tacksam över att ha flera dagar kvar, för detta är precis vad min kropp behöver just nu: sol, bad och inga måsten! Så nu ska jag äta upp min italienska glass med smak av äpple sen hoppa i poolen igen innan det är dags att göra sig iordning för gågata, shopping och restaurangbesök,
KRAM

Hej från Bibione

Allmänt Permalink0

Nyss framme i ett 34 gradigt Italien där solen steker och poolen är svalkande.
Ett litet café mittemot har wi-fi, så hit slinker jag absolut fler gånger för att uppdatera er! Ikväll ska vi äta något gott, gå på gågatan och ta ett dopp i det stora havet. Jag mår som aldrig förr och nu ska här njutas till fullo!
KRAM

Nu ett enkelt mellanmål innan poolen står på tur igen...

The B-shop

Allmänt Permalink0

Detta är ett tidsinställt inlägg... Så just nu ligger jag antagligen och gassar vid poolen. Tänkte visa er det jag köpte på The B-shop häromdagen med mamma.
En bodyscrubb som är ljuuuuuvlig, kommer passa perfekt att skrubba hela kroppen med efter salta bad och en pressande sol. Ansiktsrengöringen är verkligen såååå skön och man känner sig så fräsch efter åt. Använder den morgon och kväll :)
Nagellacket är en perfekt sommarfärg och jag känner mig automatiskt brunare med en korallfärg på tårna!
Hoppas allt är bra med er,
KRAM

Till top