Tjugonionde januari

Att gå till sängs i ett nystädat rum... Kan inte bara vara jag som älskar känslan? Eller? Jag är inte så duktig på att hålla ordning och reda här på rummet hehe men denna gången ska jag iallafall försöka! 

Jag har väggarna fulla av krimskrams... En massa tavlor, citat, kort Osvosv allt är jättefint - men de blir för mycket. 
Så idag har jag plockat ner, plockat upp, sorterat, fixat och donat - och ja, det börjar lika något! Bilder kanske dyker upp så småningom. 
Men att få krypa ner i en nybäddad säng, tänt lite doft ljus och startat min och Angelicas Spotifylista är typ pricken över i:et. Men snart blåses ljusen ut och musiken sängs och jag gör mig redo för ett besök i drömmarnas värld...
Hoppas på att vakna pigg och full med ny energi imorgon. För imorgon väntar både jobb 11-18 och sen även ett kalas för Moi! 

Ha en toppen helg godingar, godnatt. 


En paus i plugget

Hej och hallå i vintermörkret! Hur står det till? Med mig är det bra, lite vilsen i allt skolarbet som står mig upp till öronen... Men annars- synd att klaga! Vi närmar oss våren, solen och värmen. Någon mer än jag som längtar något enormt? Blir alltid så deppig såhär års, usch. Men inte långt kvar nu, bara till att kämpa och härda ut!
 
Har många bollar i luften just nu, med tankar kring skolan, jobb, framtid osvosv. Men jag tänker att man bara kan göra sitt bästa i allt man gör, så löser sig resten sen!
Nu ska jag fixa lite mer på mitt tal jag ska hålla på engelska, sen sticka till simhallen och simma några längder som en fisk och även ta en vända i solariet- allt för att få lite extra D-vitamin.
Ha de fint, så hörs vi snart igen!
 
Kärlek /E
 
 
 
 
Visa fler inlägg