eliaasson.blogg.se

En 20 årig tjej bosatt i Varberg, lever en spontan vardag med min familj och vänner. Här snackas det en hel del om träning och hälsa, kärlek och äventyr. Kul att du tittar förbi!

En lycklig Elin på en lycklig måndag

Allmänt Permalink0


Vaknade på rätt sida idag och dagen har flytit på bra hittills, så hoppas dagen flyter på i samma spår! Önskar er alla en fin vecka, puss 

Den bästa jag vet

Allmänt Permalink0


Lär mig komma till ro

Allmänt Permalink1
Klockan just nu är 05.08 och jag har sovit i cirkus 4 timmar. Suck. Drömmer en massa obehagligt och känner mig stressad över exakt ALLT. Mitt gymnasiearbete känns så himla långt ifrån klart, men samtidigt känner jag hur jag har allt under kontroll? Får lite panik på min hjärna ibland som alltid ska spinna igång med en väldans massa tänkande- oftast vid helt fel tidpunkt.
Ska vara i skolan imorgon (ja jag har lov) och repa exakt hela dagen till vår slutproduktion som närmar sig... Vet att får jag inte sova de sista tre timmarna nu, så kommer jag vara som ett åskoväder imorgon och ha huvudvärk från hell. Så ska avsluta här, ta en klunk vatten och försöka komma till ro igen. 
Får längta efter min smoothie som jag planerat att göra till frukost eller något sådant. Godnatt eller godmorgon - vad vet jag? Men jag väljer nog godnatt för nu ska jag sova de sista tre timmarna.
Pusselipuss 


 
Till top