J U L D A G E N ~ 2 0 1 6

Hej och hå, så var julen (nästan) över för detta året. Imorgon är det ju annandag jul osv, men enligt mig är julen inpiricip slut här för detta året. Jag är jättenöjd och evigt tacksam! Haft en underbar jul på många olika sätt och vis... - ni kan läsa om min julafton i förgående inlägg- idag fortsatte som sagt julfirandet och som traditionen lyder så var vi hemma hos min moster där mormor, mostrar, kusiner, kusinbarn och respektive var för att fira. 
Vi  började liksom alltid med den traditionella julfikan innan delar av oss gick en promenad ner till havet- mysigt! 


Tillbaka hos min moster väntade sen glögg och paket innan tre rätters väntade och julklappsleken samt julgodis fick avrunda denna jul. 
Imorgon ska jag äntligen sova ut- det tar på krafterna att gå upp 05.30 fem dagar i veckan... sen ska jag och min syster kolla rean nere på stan!! 
Hoppas ni alla haft en fröjdefull jul! 
KRAM

Julen 2016


Ligger nyvaken i sängen denna juldagsmorgon. Tänker tacksamt tillbaka till gårdagen. Trevligt sällskap, god mat och fina paket. Angelica kom till mig de 23e på eftermiddagen. Vi startade en ny tradition: fika på Espresso House- mysigt! 

På kvällen väntade sen den traditionella lutfisk middagen samt uppesittarkvällen med bingolott... vann såklart -i n g e t. 

Vaknade upp till självaste julafton med den traditionella julfrukosten innan vi öppnande lite paket. A rullade hem till sitt igen lite efter 12 och julen rullade vidare här...Gjorde mig iordning med ögonskuggspaletten jag fick av A i julklapp och sen väntade det dopp i grytan! 

På eftermiddagen kom min extra mormor och morfar hit på lite julfika innan vi åkte till kyrkan för julbön,

På kvällen kom även farmor hem till oss och då väntade ett stort julbord innan vi öppnade lite paket och myste

Ja ni vänner, det var min julafton det och än är festen inte över! I eftermiddag ska släkten träffas för den årliga juldagen! Kommer bli jättemysigt- liksom alltid.

Om jag hinner idag så slänger jag in en bild på mina julklappar, annars blir det en annan dag. Ha en fin fortsättning!
KRAM

Dan före dan före dopparedan

Hej och hå, ligger helt utslagen på soffan framför Ernst såhär två dagar innan jul.

Såhär dan före dan före dopparedan ligger jag såklart super förkyld med värsta hostan och halsontet... suck. Inte alls lägligt att bli sjuk nu när jag precis börjat på nytt jobb men men, Angelica var jätteförlyld när jag var där och mamma var det när jag kon hem - klart jag skulle bli smittad? Men men, bara till att knapra alvedon och strepsil med smak av ingefära för att bli frisk extra snabbt... Även om jag är krasslig har jag storstädat inprincip hela dagen och nu äntligen börjar det känns som jul! 
Kvällen ser ut att bli lugn med lite julbak och sedan några timmar framför SKAM- så så såååå fast i den serien! Har du inte sett den har du verkligen missat något! Lätt 10 av 10 poäng. 

Imorgon kommer Angelica hit för att äta lutfisk med la familia innan vi ska dricka glögg och spela Bingolotto - kommer bli kalas! 

KRAM

Visa fler inlägg