Gorm?Ligger i sängen och är rädd. Rädd för stormen Gorm som är på besök... Det rycker i hela sängen och ljusstakarna i mitt rum blinkar lite då och då. Vilken tur att det ändå är högtid att sova nu. 
Dags att ladda om batterierna för en ny fullspäckad vecka. Skola, inlämningar, nationella, städa, och jobba är lite av det som ligger framför mig. Men de som jag längtar efter med denna veckan är att: Angelica kommer hit till helgen, saknar henne något enormt, så snart ses vi igen!
Blås inte bort i stormen...
Godnatt 

Hjärnan på högvarvDet är när jag ligger själv i min säng efter en lång dag som tankarna rusar runt i huvudet på mig. Utanför knackar regnet på rutan, men hade jag fått välja hade snön lagt sig som ett täcke över hela vårt land. Första advent... Nu äntligen börjar den bästa tiden på året. En massa mys med nära & kära. 
Vad är det som gnager i mig? En oroskänsla som ligger som en gloria runt mig, tankarna yrar runt och jag vill bara somna, helst för fem minuter sedan. Jag är samma Elin som jag alltid varit, men varje höst tänker jag på tok för mycket på allt- så juletid med en massa mys kommer förhoppningsvis göra själen lite lugnare...
Visa fler inlägg