Celcius-glass?

Sitter i soffan och väntar på att allsången ska börja... Sitter även här och skickar på min frysta "Celcius glass"! Inte så värst komplicerat... Hällde upp min Celcius (en utan kolsyra med smak av Jordgubb&Kiwi) i ett plastglas och stoppade ner en sked och in i frysen! Min är dock inte riktigt klar... Orkade inte vänta längre ;) så glassens innehåll liksom läcker ut igen..? Haha, men super god ändå!!
Ikväll väntas tidig sänggång för att sedan gå upp 07.00 imon och ta en Pw före frukost! Ska förklara imorgonbitti varför jag ska upp så tidigt...7 km

Hemma efter en svettig promenad i solen, Var ute i en timma och gick 7km! Nu efteråt sitter jag på stentrappan och äter stekt ägg innan duschen och teori väntar! 


Ledig måndag...

Äta melon och dricka te... Älskar måndagar när de är fulla utan en massa krav! Bara degat hela dagen och gjort saker som jag tycker om... Gå på långpromenad med Beda, titta på film och bara varit! Har sommarlov en vecka till, för nästa måndag börjar jag jobba 11-19, men det ska bli kul! Som de flesta av er vet, tycker jag verkligen om mitt jobb, så denna sommaren kommer säkert flyta på lika bra, som tidigare år! :)
Nu tänkte jag krypa till sängs med ännu en bra film och sedan sova! 
Hoppad eran måndag vart lika bra som min.
Kram på er


Visa fler inlägg