Sista januari

Ligger på soffan efter en heldag på jobbet och planerar kommande vecka... En massa plugg och träning står på schemat! Ska byta gym... Så ska besöka det nya och lite så. Sen på fredag tar jag och mamma tåget till STOCKHOLM för en mysig weekend med shopping, mor och dotter - mys men vad vi framförallt ska göra där, är att vi ska gå på en glutenfri - mat och  bak-lagnings-kurs! Men mer om det i veckan! 

Mitt nästa Väsk-köp! In love.

30 januari

Det är en trött tjej som efter en lång dag äntligen ligger nedbäddad i sängen. Gick från 09.40-14.40 idag, sen skynda hem och hämta busskortet som jag så fint glömde hemma... Cyklade ner till stan och tog bussen till tågstationen med Julia! Hon skulle hem till Michelle (Malmö) och jag skulle möta Amanda. Sen så satt vi på ett fik och pratade och pratade - har jag sagt att jag har världens bästaste vän? Det har jag verkligen! Kärlek till henne! 
Sem var vi barnvakter och käkade pizza, så det är en mätt tjej som ligger här... Amanda åkte hem för en stundsedan och nu ska jag sova. Jobbar imorgon 11-18 och sen på kvällen blir det till att plugga och på söndag går tåget mot Varberg! 
Puss o godnatt 


 
Visa fler inlägg