Sista november 2014 med tårar

Efter en lång och intensiv dag med lucia, serietittande, söndags middag, lussebak, tv-tittande och ännu mer serie - där tårarna har sprutat hela kvällen! Åh vad jag tycker om serien "Kärlek och Svek" som sänds på SVTplay men oj vad jobbigt det var att kolla idag! Usch... Kolla själva, så förstår ni! 
Haha, jaja! 
Tiden sprang iväg och nu är det högtid att gå till sängs. Skulle börjat 8.20 imorgon men icke sa Nicke jag börjar 9.30 och det Ska jag fira med Morgonmys till julkalendern- som jag har längtat!! Haha har ju kollat fram och tillbaka ända sen september... 
Ska även klämma in lite serietittande!
Nu dags att sova och öppna armarna stort inför ett kallt och härligt:                  D E C E M B E R!!!
Godnatt 
Så glad och tacksam! 

Första advent

Nyss kommit hem från kyrkan - mysigt! 
Massa kramar och grattis (till lucian) 
Och även mumsig adventsfika! 
Nu ska jag strax slänga ihop en tacosallad och sedan är det dags att fixa i ordning mig inför första luciatåget klockan 16! 
Ha en mysig första advent! 
Puss 
Håret = färdigt inför lucia 

Näst sista november 2014

Efter en mysig eftermiddag med farmor, tacosmys och film med delar av familjen, ligger jag nu på soffan och är såsåså nervös inför imorgon... Imorgon drar luciandet igång och imorgon väntas två uppträdanden och jag är nervös - inte för ljusen eller så, utan mer: inte gå för snabbt, inte sjunga fel och inte gå fel. Allt ska bli perfekt! 
Ska även till kyrkan imorgon och förhoppningvis, adventsbaka och dricka glögg. 
Men nu är det dags att krypa till sängs och vakna på rätt sida imorgon och så önskar jag av hela mitt hjärta, att min mage kan tänkas vara min vän imorgon! 
Nu jag strax träffa Jan Blund och drömma fint ;) 
Haha, godnatt 


Visa fler inlägg